Violatori, la multe surprize anale. În pârnaie!

Violatori, la multe surprize anale. În pârnaie!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* N-a fost viol în grup, ci „sex surpriză”. Domnilor, domnişoarelor şi doamnelor, vă invit la un mic exerciţiu de imaginaţie. O femeie tânără, mamă a doi copii, intră seara, singură, într-un bar plin cu bărbaţi. Începe să bea, să glumească şi să flirteze cu bărbaţii. Are un aspect plăcut şi poartă o fustă destul de scurtă. La un moment dat, unul dintre bărbaţi îi propune să se retragă amândoi pentru o partidă de sex, dar ea refuză. Câteva minute mai târziu, se trezeşte ţintuită pe o masă de biliard şi obligată să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi din bar. Întrebare: a fost sau nu viol? Aceasta a fost speţa pe care profesorul de Criminalistică ne-a expus-o, la un seminar, în ultimul an de facultate de drept. Fireşte, unii dintre colegii mei au spus că femeia „şi-a căutat-o cu lumânarea”, că „i-a provocat”, că e „vina ei”. Răspunsul profesorului meu fost însă tranşant: „Violul începe în momentul în care persoana spune «Nu»!”.

Şi definiţia asta mi-a revenit în minte de când televiziunile mediatizează - şi bine fac - cazul elevei de 18 ani violată de şapte indivizi pe un câmp. Ştiu că am mai scris la Tv Mania despre criminalii cu pricina, în articolul „Mândrie de violator. În grup”, dar situaţia mă obligă să o fac din nou. Pentru că m-a zgâriat pe creier şi pe suflet o afirmaţie făcută de una dintre bestiile cu penis.

„N-a fost viol, ci sex surpriză”. Adică dacă eşti dusă pe un câmp, în noiembrie, dezbrăcată, pusă în genunchi şi obligată să faci, ore în şir, sex oral, anal, normal cu şapte indivizi, în serie, în timp ce tu, plângi, implori să fii dusă acasă, leşini de două ori, iar ei te ameninţă cu bătaia, se cheamă că e „sex surpriză”. Am aflat la România Tv că, pe net, circulă o petiţie privind arestarea violatorilor care spun că „vor o pedeapsă egală cu durata plăcerii”. Eu însă le urez de pe acum „La mulţi ani de surprize anale, în pârnaie!”. Să-i facă la fel de fericiţi, cum au făcut-o ei pe fată, colegii de celulă! Merită să guste şi ei din plăcerea "sexului surpriză". Anal, oral... ca să nu fie monoton!

Citit 1989 ori Ultima modificare Luni, 20 Iulie 2015 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.