Noul „Spyderman” de Galaţi - Vladimir Drăghia

Noul „Spyderman” de Galaţi - Vladimir Drăghia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Doi gălăţeni în Finala Splash. Cu tălpile lipite de tavan, susţinut doar de forţa labelor pe care şi le vârâse pe sub o bară, şi-a desfăcut centura de siguranţă, a întins braţele lateral şi a plonjat cu capul în jos. S-a răsucit în aer pentru ca, la intrarea în apa bazinului, să fie deja în poziţie verticală, drept ca o ţepuşă. Nu, nu vă povestesc vreo scenă din "Spyderman", aşa cum ar părea. Protagonistul acestei veritabile cascadorii a fost actorul gălăţean Vladimir Drăghia, câştigătorul concursului "Splash! Vedete la apă".

Din start trebuie să vă spun că n-a fost singurul gălăţean din Finală, ci doar din Marea Finală. Şi asta pentru că, în prima probă a competiţiei de duminică seara, a făcut tandem cu o altă gălăţeancă, artista Andreea Antonescu. Mai mult decât atât, au întruchipat două personaje celebre ale istoriei lumii – Cleopatra şi Antoniu. Împreună, au sărit de la zece metri, în condiţiile în care, atenţie!, Andreea nu ştie să înoate! Iniţial, Drăghia ar fi trebuit să sară cu Andreea în braţe, şi chiar s-a antrenat pentru asta, dar unuia dintre antrenori i s-a părut mult prea primejdios saltul aşa că au renunţat la idee. Din păcate, Andreea a ratat calificarea între cei patru mari finalişti, dar curajul şi dăruirea ei au rămas neştirbite pentru că participarea la emisiune a avut un scop umanitar: susţinerea a două mici campioane la sărituri care au nevoie de bani pentru a face performanţă.

* Dracula în budigăi. Acesta a fost Giani Kiriţă, pe care antrenorii l-au costumat în Dracula. Numai că, de aruncat, s-a azvârlit în apă cam ca… sicriul vampirului, şi aproape că şi-a spart timpanul la aterizare.

Revenind la Drăghia, concluzia unanimă a juriului "Splash" a fost că nu-i întreg la cap: să nu-ţi ajungă platforma de zece metri, să te cocoţi pe tavan şi să sari de-acolo, înseamnă că ori eşti rudă cu Spyderman, ori n-ai toate ţiglele pe casă…

Felicitări, Vladimir Drăghia!

Citit 1769 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2015 17:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.