Gălăţean contra gălăţean, pentru inima Burlăciţei

Gălăţean contra gălăţean, pentru inima Burlăciţei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* A înviat "mortul"! "Minunea" s-a petrecut joi seara, la Burlăciţa, când gălăţeanul Yanis (Daniel Movileanu), înlăcrimat că fusese eliminat, a găsit, în cameră, trandafirul salvator şi o scrisoare de la Daniela Crudu: „Dragă Yanis, credeai că te mai las mult să aştepţi? A sosit momentul să ne cunoaştem mai bine”. „Dacă aseară eram un om mort, acum parcă sunt în paradis! Nu credeam că voi fi vreodată atât de fericit. Cred că fost cea mai frumoasă seară din viaţa mea şi asta datorită ţie, Daniela”, a mărturisit gălăţeanul, cu ochii în lacrimi de bucurie. Întâlnirea cu Daniela a fost pe plajă. Abia ce Curudţa îşi lepădase rochiţa, rămânând într-un sumar costum de baie şi tocmai îi scotea cămaşa lui Yanis când, surpriză! a apărut celălalt gălăţean, Daniel Mihai, invitat şi el de Burlăciţa pentru „o zi plină de neprevăzut”. „Nu ştiu care dintre ei este sută la sută bărbat şi care este pe jumătate, dar urmează să descopăr”, a spus Daniela. După o plimbare cu canoea, cei trei s-au relaxat pe şezlonguri. După ce Yanis i-a masat pieptul cu ulei de plajă, a venit rândul lui să fie uns cu cremă: „Era foarte excitant! Afară erau 35 de grade, eu tremuram tot!”. Daniel s-a ocupat de spatele Danielei Crudu: „Am insistat cu ulei, mai ales pe fund”. „În timp ce îl dădeam cu ulei, Daniel îmi ţinea mâna pe picior foarte natural!”, a replicat şi Burlăciţa. La finalul întâlnirii, Daniela a mărturisit că i-ar fi plăcut să fie mai mult decât „voie bună, distracţie şi aluzii sexuale”.

* Bătaie. Abia masat cu ulei, Yanis a fost implicat într-un scandal de pe urma căruia s-a ales şuturi şi pumni. „A dat în mine! Nu mai ies din cameră că a zis că mă bate, îmi dă dinţii pe jos. Mâine mă duc acasă”, s-a plâns gălăţeanul, în vreme ce agresorul susţinea că doar l-a bruscat pentru că l-a înjurat de mamă.

* Daniel contra Daniel. Yanis şi Daniel au rămas ultimii la ceremonia eliminărilor, iar verdictul Brulăciţei a fost clar: „Daniel, tu nu ai ştiut să profiţi până la capăt de şansa ta, îmi pare rău!”. Fericit că a primit trandafirul salvator, Yanis a promis că la proxima întâlnire cu Daniela Crudu o va săruta. Să vedem!

Citit 2016 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2015 16:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.