Cine are tupeul s-o „execute” pe Antonia?

Cine are tupeul s-o „execute” pe Antonia?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Chiar, cine?

Încă nedivorţată de Vincenzo, Antonia a adus pe lume un copil, care, conform Codului familiei, ar trebui să poarte numele soţului mamei, dat fiind că e născut în timpul căsătoriei. Evident, consortul n-are nicio vină, pardon, contribuţie la venirea pe lume a micului Dominic! Şi bănuiesc că nici tatăl lui biologic, Alex Velea, n-ar fi de acord ca pruncul să poarte numele altui bărbat. Şi, totuşi, aplicând legea românească, Vincenzo ar trebui să fie tată a doua oară.

Până se lămureşte, însă, această controversă marital-paternală, o alta dă năvală peste Antonia! Am aflat de la România Tv cum că va fi executată silit. România Tv îi cita, la rându-i, pe reporterii spynews.ro, conform cărora societatea artistei este executată silit de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală. „Antonia este datoare la bugetul statului nu mai puţin de 74.067 de lei reprezentând impozit pe profit şi taxa pe valoare adăugată aferente anului 2014 (an în care, oficial, a avut profit de 320.000 de lei). La aceştia se adaugă 2.300 de lei penalizare pentru întârzieri de plată. Potrivit datelor oferite de ANAF, la rubrica "Observaţii", lucrurile sunt foarte clare: "S-a început procedura de executare silită"", spunea ştirea. Şi mai adăugă faptul că Antonia ar putea ieşi din calculele Fiscului în cazul în care şi-ar achita datoriile.

Deci Antonia nu e o cetăţeană bun-platnică! Şi nenea Fiscu’ se pregăteşte s-o execute, şi încă silit. Cu tot respectul pentru justiţiarul Fisc, oare numai pe Antonia o vede?! Bine, e frumoasă de pică, e sexy şi celebră, dar ea să fie ultima rău-platnică din România? Întreb şi eu! Oare pe manelişti nu-i întreabă nimeni de taxe şi impozite? Oare dau şi factură pentru fiecare bancnotă de-o sută de euroi care le e lipită cu scuipat pe frunte? Oare l-a taxat careva pe Leo de la Strehaia, când azvârlea cu bani peste ţâţele fostelor şi viitoarelor iubite? L-a întrebat careva de unde are ploaia de euroi şi cât impozit a plătit pentru asemenea venituri? Mda! Ştiu, mă chinuie întrebările retorice.

Citit 1567 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2015 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.