E bine sau nu să faci amor de Revelion?

E bine sau nu să faci amor de Revelion?
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Ce vedem la televizor... „Uite, de exemplu, salata asta de boeuf! E de la Crăciunul trecut! Şi încă e bună!!”. Aţi făcut „hâc!”? Respiraţi adânc să vă coboare stomacul din gât, la locul lui! Probabil ştiţi deja că replicile sunt dintr-o reclamă tv, dar fix la ele mi-a zburat gândul când am aflat ce program de Revelion pregătesc televiziunile! Fix ca salata de boeuf de anul trecut! De pildă, Antena 1 merge pe deja ultrafumata, pardon, consacrata, reţetă a „Revelionului Starurilor”, unde Dan Negru urlă din toţi rărunchii, iar două cete de vedete, una feminină, alta masculină, se luptă să descopere cine se află în spatele unor măşti demne de „Te cunosc de undeva”. Ca fapt pitoresc am aflat deja că Diana Munteanu şi Liviu Vârciu au stat legaţi cu cătuşe unul de altul mai bine de un sfert de oră… Mda. La Kanal D va fi potop de manelişti: Minodora, Jean de la Craiova, Nicu Paleru, Vali Vijelie, Liviu Guţă, Adi de la Valcea, coordonaţi de alt personaj răsuflat: Axente de la Vacanţa Mare. Pro Tv nici nu s-a mai complicat cu divertismentul şi bagă la greu filme. O fi bine, o fi rău?!

* Unii zic că da, alţii zic că nu… Ca să nu vă mai fierb, trec la întrebarea din titlu. Nu-mi aparţine, este ştirea pe care Antena Stars mi-a servit-o pe inima goală! Ideea generală era că, de Revelion, trebuie să te bucuri, să dansezi, să râzi şi să ai bani la tine şi să porţi lenjerie roşie, fireşte, ca să-ţi meargă bine în noul an. Dilema era dacă sexul este sau nu benefic şi oportun în noaptea de Revelion.
În varianta unu, o superstiţie zice că e bine să începi anul cu amor, mai ales dacă ai o relaţie stabilă, pentru că e posibil chiar să-ţi pui pirostriile. Altă superstiţie zice că, din contră, sexul în noaptea de Revelion aduce ghinion tot anul, ba mai rău, apropierea în care dumneavoastră şi partenerul/a vă daţi din energie şi sentimente, ar aduce un an moale, fără împliniri… Deci ideea e simplă: unii zic că da, alţii zic că nu! Alegeţi varianta care vă convine. La mulţi ani!

Citit 2090 ori Ultima modificare Joi, 31 Decembrie 2015 00:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.