Nu-i merge "ceasul", dar îi "cântă" cucul

Nu-i merge "ceasul", dar îi "cântă" cucul
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Cântă cucul, bată-l vina, de răsună… puşcăria. Ştiţi vorba istorică „cine ridică sabia de sabie va pieri”? Ei bine, se aplică şi în cazul amantelor: amanta, de răul altei amante va pieri… fireşte, din inima iubitului ei. Deşi mă aşteptam ca Valentina Pelinel să fie bătută cu păreri contondente pentru îndrăzneala de a aduce un copil cu (presupusul) Cristi Borcea, se pare că armele jurnalistice s-au întors chiar împotriva Alinei Borcea, cea care, legal, este soţia viitorului tătic. Cu mânie proletară, Alina era înfierată, marţi seara, simultan, în două emisiuni tv, pe Antena Stars, la Agentul VIP, şi pe Kanal D, la WowBiz. Pentru ce? Pentru că, înainte de a fi soţia iubitoare a lui Borcea, şi ea a fost, ani de zile, amanta lui! Şi, la acea vreme, şi Mihaela, prima soţie a lui Borcea, avea copii la fel de mici cum are şi ea acum! Ca să nu mai vorbim că au fost scoase din arhiva emisiunilor nişte înregistrări cu vrăjitoare care povesteau cum a apelat Alina la serviciile lor, pentru a-l despărţi de nevastă! Ba mai şi arătau nişte şosete înnodate de-ale lui Borcea, vrăjite ca să-l lege pe Cristi de Alina şi să-l determine să divorţeze ca s-o facă nevasta lui.

Cea mai virulentă era jurnalista Mara Bănică, care a acuzat-o pe Alina că şi-a vopsit părul blond ca să semene cu Valentina, dar îi stă ca naiba. Şi că disperarea cu care se agaţă de Borcea şi spune că n-are soţ de lăsat nu dovedeşte decât infantilism. Şi că, oricum, Borcea n-a fost niciodată uşă de biserică, ci un bărbat căruia i-au plăcut femeile! Cum a auzit că, în vreme ce ultimele două femei din viaţa lui se înfruntau la televizor, Borcea era scos din puşcărie şi dus la analize cardiologice, Mara Bănică a şi dat diagnosticul, înaintea medicilor de la Spitalul Floreasca: „Nu-i merge ceasul, bine că-i merge cucul!”. Vorba cântecului, cântă cucul, bată-l vina, de răsună puşcăria!

* Iubire, 90 cu 10 la sută. Cea mai tare declaraţie mi se pare a lui Gigi Becali. "Borcea mi-a zis ca 90 la sută o iubeşte pe Alina, zece la sută pe Pelineasca”. Da, dar uite ce se pot face cu zece la sută…

Citit 2259 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Ianuarie 2016 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.