Cum să-ţi laşi amanta pentru mama ei?!

Cum să-ţi laşi amanta pentru mama ei?!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Vlad Ţepeş, confundat cu Frumoasa din Pădurea Adormită. Vi se pare absurd, nu-i aşa? Ei bine, e pura realitate! S-a petrecut miercuri seara, la „Te pui cu blondele”, unde junele bălaie au fost întrebate: „Cine este personajul care s-a înţepat într-un fus”. Vi se pare o întrebare puerilă? Păi, firesc, doar concurent era Adrian (Copilu’) Minune, susţinut de Pepe şi de Nea Marin. Doar nu voiaţi teste din „Critica raţiunii pure”, să fim serioşi! Problema a fost că, în întrebare, nu a fost nominalizat fusul, ci doar prezentat obiectul cu pricina în faţa blondelor. Fătucile s-au uitat speriate la el şi, văzând că-i din lemn, au tras concluzia că-i o ţepuşă! Aşa că Sânziana Buruiană şi alte două, care au copiat de la ea, au scris că-i vorba de Vlad Ţepeş. Că Ţepeş Doamne trăgea în ţeapă, nu se înţepa singur cu ea, e deja o chestie de fineţe.

Pe mine altceva m-a uluit! Oare ce poveşti au citit ori li s-au citit acestor blonde?! Doar poveşti pentru… adulţi? Ca să nu mai spun că au fost destule care au scris că personajul care s-a înţepat în fus e Mihai Eminescu sau Ion Creangă… Ceva mai profundă, Oana Lis a tras concluzia că-i vorba de Achile, bietul de el! Că l-a înţepat fusul în călcâi!

Şi ca să pun capac situaţiei, o să mai adaug că altă blondă era de-a dreptul oripilată de marama de borangic şi-a refuzat să o atingă! Era convinsă că-i făcută din viermi, fie ei şi de mătase, care nu-i aşa, tot insecte se cheamă că sunt. N-o mai lungesc, doar vă spun că blondele au înfrânt!

* Casă de piatră?! Ce credeţi că mi-au auzit urechile ieri dimineaţă la România Tv? Cum că Leo de la Strehaia s-ar fi însurat cu mama uneia dintre amantele lui, cu Dana Criminala! Bine că nu cu mama Loredanei Chivu! Curios, la WowBiz-ul Kanal D nu s-a spus încă nimic despre fericitul eveniment! Logic, cine mai are loc în emisiune de povestea femeilor lui Cristi Borcea?

Citit 1487 ori Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2016 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.