Avantajele amorului în grup

Avantajele amorului în grup
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Totul despre sex cu Florin Călinescu. "Ştii care-i avantajul sexului în grup? Ca poţi să tragi chiulul!", a fost replica frustă cu care actorul Florin Călinescu mi-a rămas, până acum, în memorie la „Românii au talent”. În hohotele de râs ale publicului, eu am rămas cu ochii ţintă la concurenţii de pe scenă care nu prestaseră nimic cu caracter ori sugestie sexuală: Taraful Cleante. În vreme ce tovarăşii de juriu, Mihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu, erau cuceriţi de momentul artistic, Florin Călinescu a rămas „nemuritor şi rece”, declarând că nu îl impresionează astfel de „giumbuşlucuri”. Şi că tot ceea ce au făcut cei zece lăutari pe scenă se poate face în doi oameni. Corect! Şi jurizarea la Românii au talent s-ar putea face la fel de bine şi de eficient în trei. Nu de alta, dar e suficientă Răduleasca să coboare jurizarea la nivelul prohabului, nu e nevoie să aruncăm şi chiloţii pe reflector. Părerea mea!

* Da’ cu Doamne-Doamne, ce-aveţi?! Asta era nedumerirea care-mi năvălise în minte concomitent cu Dana Roba - fosta amantă a lui Guţă, acum „pocăită” şi măritată - şi Loredana Chivu, de meserie seducătoare. Confruntarea „sfintei” şi a „păcătoasei”, titra WowBizul Kanal D. În esenţă, cele două făcuseră schimb de biserici, adică Loredana mersese să se închine în locaşul ortodox, în timp de Dana hulea de pe scaun icoanele, ritualul, biserica în sine şi pe Loredana, mai presus de toate. "Ea nu este ascultată de Dumnezeu fiindcă trăieşte în curvie! Vreau ca Loredana să se pocăiască, şi ea şi toată lumea. Rolul meu este să duc cat mai mulţi oameni cu mine în Cer", propovăduia Dana. „Amanta lui Guţă! Tu, pură şi curată?! Nu te-a făcut virgină în toate părţile? Tu te duceai cu zece! Să nu mai vorbească despre mine ca îi dau un microfon în gură de nu o mai vedem la tv", replica nervoasă Loredana.

Doamnelor, vorba vine, nu vreţi să vă certaţi pe bărbaţi, pe poşete şi pantofi, pe orice, da’ numai’ să-l lăsaţi pe Dumnezeu în pace. Măcar că e postul Paştelui!

Citit 1822 ori Ultima modificare Joi, 21 Aprilie 2016 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.