Zburdă liber, pedofilule!

Zburdă liber, pedofilule!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Recidivist liberat condiţionat. Ce i-aţi face unei brute de 180 de kilograme, care a terorizat, ameninţat şi supus la perversiuni sexuale două copile de 14, respectiv, 13 ani? Iar pe o alta, de 16 ani, a răpit-o dintr-o cofetărie, a violat-o şi sechestrat-o timp de două zile, adolescenta încercând să sară pe geam ca să scape din mâinile individului. Ei bine, mărturisesc sincer că pedeapsa care mi-a venit mie în minte încalcă drepturile şi libertăţile violatorului şi pedofilului. Tocmai pentru a nu îndemna la ură sau violenţă, vă spun ce a făcut instanţa cu infractorul în cauză. L-a lăsat să mai violeze un pic! Nu glumesc, am aflat ieri dimineaţă, de la ştiri, că una bucată instanţă a decis, după doar trei ani de puşcărie, că e băiat bun, că nu prezintă vreun pericol şi că merită pus în libertate cu 593 de zile mai devreme! Iar bestia şi-a reluat activitatea, înmulţind numărul victimelor.

Şi ce credeţi că a păţit? Nu, nu ceea ce aş fi propus eu la începutul articolului, şi care, din punctul meu de vedere, l-ar fi făcut să nu mai prezinte vreodată vreun pericol pentru nimeni! A luat şapte ani de puşcărie, dar nici pe aceia nu i-a executat! Fiindcă instanţa e miloasă, legată la ochi şi… cum mai vreţi dumneavoastră. Sensibilă, desigur, la cererile venite de la agresori sexuali recidivişti, plini de tupeu.

Mai exact, spunea reporterul România Tv, pedofilul a cerut liberarea condiţionată la judecătorie. Şi i-a fost respinsă, procurorul arătând că e vorba despre un recidivist, pentru care perioada de încarcerare şi clemenţa arătată prima dată au constituit o oportunitate de a face din nou rău. Criminalul a contestat însă decizia judecătoriei şi ajuns în faţa magistraţilor tribunalului, care… i-au dat dreptate. Mai ales că s-au şi emoţionat! Pedofil-violatorul s-a plâns că suferă de trei tipuri de afecţiuni cronice, că are o mamă de 87 de ani ce necesită însoţitor şi că nu e normal să mai fie ţinut în detenţie. Aşa că de o lună e liber! Zboară, pedofilule, zboară!

Citit 1322 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.