Zburdă liber, pedofilule!

Zburdă liber, pedofilule!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Recidivist liberat condiţionat. Ce i-aţi face unei brute de 180 de kilograme, care a terorizat, ameninţat şi supus la perversiuni sexuale două copile de 14, respectiv, 13 ani? Iar pe o alta, de 16 ani, a răpit-o dintr-o cofetărie, a violat-o şi sechestrat-o timp de două zile, adolescenta încercând să sară pe geam ca să scape din mâinile individului. Ei bine, mărturisesc sincer că pedeapsa care mi-a venit mie în minte încalcă drepturile şi libertăţile violatorului şi pedofilului. Tocmai pentru a nu îndemna la ură sau violenţă, vă spun ce a făcut instanţa cu infractorul în cauză. L-a lăsat să mai violeze un pic! Nu glumesc, am aflat ieri dimineaţă, de la ştiri, că una bucată instanţă a decis, după doar trei ani de puşcărie, că e băiat bun, că nu prezintă vreun pericol şi că merită pus în libertate cu 593 de zile mai devreme! Iar bestia şi-a reluat activitatea, înmulţind numărul victimelor.

Şi ce credeţi că a păţit? Nu, nu ceea ce aş fi propus eu la începutul articolului, şi care, din punctul meu de vedere, l-ar fi făcut să nu mai prezinte vreodată vreun pericol pentru nimeni! A luat şapte ani de puşcărie, dar nici pe aceia nu i-a executat! Fiindcă instanţa e miloasă, legată la ochi şi… cum mai vreţi dumneavoastră. Sensibilă, desigur, la cererile venite de la agresori sexuali recidivişti, plini de tupeu.

Mai exact, spunea reporterul România Tv, pedofilul a cerut liberarea condiţionată la judecătorie. Şi i-a fost respinsă, procurorul arătând că e vorba despre un recidivist, pentru care perioada de încarcerare şi clemenţa arătată prima dată au constituit o oportunitate de a face din nou rău. Criminalul a contestat însă decizia judecătoriei şi ajuns în faţa magistraţilor tribunalului, care… i-au dat dreptate. Mai ales că s-au şi emoţionat! Pedofil-violatorul s-a plâns că suferă de trei tipuri de afecţiuni cronice, că are o mamă de 87 de ani ce necesită însoţitor şi că nu e normal să mai fie ţinut în detenţie. Aşa că de o lună e liber! Zboară, pedofilule, zboară!

Citit 1169 ori Ultima modificare Joi, 03 Noiembrie 2016 17:33

2 comentarii

 • postat de Iancu Jianul
  Vineri, 04 Noiembrie 2016 11:50
  79.116.105.***
  (...)
  Dar ce sa ma mai mire in dulcea si ingrozitoarea colonie Romanie!???
  In ziua de azi, traiesti bine daca furi si faci trafic de pers sau droguri, respiri cu paiul daca esti angajat ca scav pe ore suplimentare gratis sa fie bine firmei adica sa faca patronii membrul mare, sau esti in viata daca nu te lasi pe mana medicilor si mai si citesti pe net cum sa te faci bine!
  0
  4
  Raportează
 • postat de TRAIM CE AM VOTAT!
  Vineri, 04 Noiembrie 2016 11:29
  78.96.253.***
  Ehei, cate personaje sunt din acestea,dar si cati sunt cu asemenea apucaturi, de 60, 80,110 kg., sau peste, sigur,necondamnati, inca, pericol iminent, e doar problema de educatie,si stricta a societatii actuale, unde domneste anarhia, produs al clasei politice, de 26 de ani, unde cetateanul nu mai are respect pentru lege, dar nici justitia nu actioneaza in litera si spiritul absolut al legii!

  Inca stam bine, dar fereasca Dumnezeu de o deraiere majora a societatii,razboi, calamitate,cu lipsuri elementare pentru oameni,unde poate domni politica fortei, care pe care,anarhia fiind la cote maxime, atunci va fi scrasnirea din dinti,instictul animalic din om, fiind la ordinea zilei.

  Sa ne intoarcem putin in istorie,si ca drept dovada, sa vizitam unele situri arheologice, sau chiar cimitire,unde mai dainuie duhoarea durerii si neputintei omului, in fata stihiei apocaliptice create de om.

  Homo homini lupus!
  0
  4
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.