Troc: Ofer virginitate contra mărire de sâni

Troc: Ofer virginitate contra mărire de sâni
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Reciproc avantajos. „Virgină la 30 de ani, a ajuns pe masa de operaţie”, aşa suna anunţul alarmist cu care îmi scotea ochii, la ceas de seară, Agentul VIP Cristi Brancu, la Antena Stars. O cântăreaţă de muzică populară tocmai îşi povestea detaliat problemele de sănătate cu care se confrunta – ceva cu fierea transformată în pungă de puroi – şi am simţit cum mi se zbârleşte freza. Mă şi întrebam temătoare ce intervenţie chirurgicală ar putea fi impusă de trei decenii de viaţă neprihănită. O mărire de sâni! Nu glumesc! Virgina cu pricina tocmai beneficiase (că nu pot spune că suferise) de o siliconare. Evident, necesară pentru a scăpa de virginitate.

Tânăra cu pricina este sora Iuliei de la Abracadabra (scuzaţi, dar nici eu nu ştiu cine este) care a încurajat-o să-şi „îndeplinească visul”: ”Gândeşte-te la momentul în care te vei trezi şi vei avea ce ţi-ai dorit. Întotdeauna!”, i-a spus cu ardoare înainte de urca pe masa de operaţie, de parcă ar fi fost vorba de naşterea unui copil nu de o siliconare. Esteticianul era şi el încântat atât de operaţiune, cât şi de rezultat: „Ne-am jucat pe calculator cu mai multe forme şi tipuri de sâni şi în final a ales o mărime de bun-simţ”, a mărturisit spre stupoarea lui Brancu. „Dacă un bărbat ar spune că se joacă pe calculator, mărind sânii femeilor, toată lumea l-ar face obsedat sexual!” – „Eu nu numai că mă joc, sunt plătit să fac asta”, a replicat medicul.

* Cine plăteşte? Asta m-am întrebat şi eu. Păi beneficiarul virginităţii junei! Că am aflat ulterior că, tot în emisiunea lui Brancu, anunţase că că-şi vinde virginitatea cu 20.000 de euro, cu care să-şi mărească sânii. Şi cică a şi primit o ofertă: "Sunt brunet, am ochii albaştri, 38 de ani. Chiar îmi place Irina, e o fată drăguţă, eu m-am săturat de aventuri. Sunt şanse ca apoi să-mi dea banii înapoi şi să cumpărăm ceva drăguţ, să plecăm într-o vacanţă. Nu sunt un vagabond. Am afaceri”. Să fie într-un ceas bun!

Citit 1918 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.