Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Muzeul de Artă Vizuală Galaţi va deschide o nouă expoziţie, intitulată "Între timp”, semnată Iulia Şchiopu. Vernisajul  va avea loc vineri, 18 mai, de la ora 18,00.

Iulia Şchiopu s-a născut, pe 4 februarie 1968, la Braşov. Pasionată de pictură încă din copilărie, a studiat câţiva ani la şcoala de artă din oraş, la recomandarea profesorului de desen. Părinţii au sfătuit-o să-şi aleagă o şcoală "serioasă”, astfel că, în 1993, Iulia a absolvit Facultatea de Mecanică, secţia Mecanică Fină, specializarea "Aparatură biomedicală”, în cadrul Universităţii "Transilvania" Braşov. Totuşi, pasiunea a învins, Iulia Şchiopu nerenunţând la pictură. Are deja mai multe expoziţii personale, a câştigat Marele Premiu la concursul naţional "E Visual Art" (2016), a creat afişe pentru festivaluri de teatru sau coperţi şi ilustraţii de carte.

Citit 818 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 18:03

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro