PoveştIE, la a doua ediţie

PoveştIE, la a doua ediţie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Centrul Cultural "Dunărea de Jos" (CCDJ) organizează, pe 24 iunie, a doua ediţie a Festivalului Iei -  PoveştIE". Evenimentul este programat să se desfăşoare, cu începere de la ora 11,00, în Grădina Botanică a Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, cu şezători şi ateliere de lucru, demonstraţii meşteşugăreşti, expoziţii de pictură şi de obiecte tradiţionale, Târgul meşterilor populari, spectacol folcloric şi o paradă a celor mai frumoase ii, care vor fi premiate.

La concursul din cadrul festivalului sunt invitaţi să participe elevi, studenţi, adulţi pasionaţi de folclor autentic, în special de costumul popular, din municipiul şi judeţul Galaţi, care vor aduce elemente reprezentative pentru zona din care provin. Se vor oferi premii consistente pentru cea mai frumoasă ie şi cea mai frumoasă poveste despre o ie.

Cei interesaţi să se înscrie la concursul cu premii pentru cele mai frumoase ii cusute manual, desfăşurat în cadrul festivalului, găsesc fişa de înscriere şi regulamentul concursului pe site-ul CCDJ.

Citit 3867 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Iunie 2018 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.