Invitaţie la aventuri, cu „Elefănțelul curios”

Invitaţie la aventuri, cu „Elefănțelul curios”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Duminică, 28 februarie, de la ora 10,30, copiii şi părinţii sunt aştepaţi la cel mai nou spectacol de la Teatrul Gulliver: "Elefănțelul curios".

Câte întrebări ale celor mici, ce vin, aparent deloc întâmplător, în momente nepotrivite, dau, câteodată, naștere unor reacții de nemulțumire sau chiar iritare? Pentru că, într-adevăr, este chiar greu să fii mic și mereu avid de informație. Însă, un cangur supărat, girafa extrem de preocupată de găsirea fructelor, o zebră narcisistă sau un tigru răgușit nu vor reuși să-l determine pe micul elefănțel să renunțe la a pune întrebări. Din fericire, ca în orice poveste, atunci când elefănțelul ajunge într-o situație critică, în urma curiozității excesive, există prieteni care îi sar în ajutor.

Micul protagonist al poveștii ce are la bază adaptarea lui Aurelian Iorga după "Cartea junglei" a lui Rudyard Kipling, cel mai curios elefănțel, caută să cuprindă taina lucrurilor și întâlnește, pe parcurs, felurite și năstrușnice animăluțe, care îi devin, în final, tovarăși de joacă și de aventură. Și, chiar dacă fiecare are un secret, toți înțeleg că bucuria cea mai mare este atunci când împreună se ajută și izbutesc să înfrunte răul.

Spectacolul beneficiază de energia și dăruirea unor actori de top ai Teatrului "Gulliver" și de o inspirată scenografie.

Surprinzătoarele animăluțe din jungla luxuriantă sunt aduse la viață sub mânuirea actorilor: Ramona Păuc, Andrei Ciugulea, Valeria Taban/ Andrei Dombrovschi, Nicoleta Miru, Cosmin Cosma.

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul Teatrului Dramatic, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Conducerea Teatrului "Gulliver" asigură spectatorii că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost luate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a reprezentațiilor.

Citit 1432 ori Ultima modificare Vineri, 26 Februarie 2021 11:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.