PROGRAM. Atracţii pentru copii, sâmbătă şi duminică, la Festivalul "Gulliver" şi în Grădina Publică

PROGRAM. Atracţii pentru copii, sâmbătă şi duminică, la Festivalul "Gulliver" şi în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Festivalul Internațional de Animație "Gulliver" vă așteaptă, în ultimele două zile, cu spectacole diverse şi pline de magie.

Sâmbătă, 21 mai 2022, de la ora 10,30, Compania de teatru Magic Puppet Cluj Napoca prezintă, în Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini", spectacolul "Mini-omul de ştiinţă", potrivit pentru copiii în vârstă de cel puţin 4 ani. "Știința e adevǎrata magie care poate crea lucruri spectaculoase. De aceea vǎ invitǎm sǎ descoperiți secretele științei alǎturi de noi, pentru a vǎ arǎta cât de uimitoare poate fi aceasta. Însǎ pentru ca toate lucrurile sǎ funcționeze e nevoie de multǎ energie științificǎ și sǎ învǎțǎm împreunǎ care sunt regulile pentru a deveni un Mini-om de știință", spune  actorul Silviu Ruşti, care este şi autorul textului, semnează regia şi scenografia, pe o coloană sonoră de Jay Man.

Tot sâmbătă, de la 11,30, Teatrul pentru Copii "Arlechino" din Braşov prezintă, la Sala Studio, spectacolul "Robin Hood", potrivit pentru copiii de cel puţin 4 ani. 

De la ora 18,00, tot în Sala Studio, Teatrul "Ion Creangă" din Bucureşti  vine cu spectacolul "CUTinE", potrivit pentru cei mai mici dintre spectatori, cu vârsta până în 3 ani.

În continuare, de la ora 19,00, în Sala Mare, Teatrul de Stat Constanța prezintă piesa "8 taţi", pentru publicul de peste 14 ani.

În Grădina Publică, de la ora 18,00, aveţi acces la spectacolul "Scufiţa Roşie urbană", al Teatrului pe roţi Arad, la un atelier de experimente ştiinţifice, cu Compania de teatru Magic Puppet Cluj Napoca, la un atelier cu instrumente muzicale al Teatrului pentru Copii şi Tineret "Gulliver", puteţi vedea "King, gorila uriaşă", al Teatrului pe roţi Arad, puteţi admira păpuşi uriaşe şi personaje pe catalige, aduse de Compania The Sky Iaşi, precum şi participa la Workshop Young Engineers - educaţie STEM cu piese Lego.

Duminică, 22 mai 2022, în ultima zi a Festivalului, puteţi urmări, de la ora 10,30, în Sala Mare, spectacolul pentru toate vârstele "Revolta poveştilor", al Teatrului "Stela Popescu" din Bucureşti.

De la orele 18,00, în Sala Studio, micuţii de cel puţin 4 ani pot vedea "Iepurele Alb", al Teatrului de Artă din Bucureşti.

Închiderea festivalului va fi marcată, de la ora 19,00, în Sala Mare, de "Freak Show 2" cu Florin Piersic jr.

În Grădina Publică, de la ora 18,00, magia vine de la Teatrul pe roţi Arad, care aduce "Cufărul Magic" şi "Balerina Gigalateea", copii pot participa la un atelier de experimente ştiinţifice, cu Compania de teatru Magic Puppet Cluj Napoca, la un atelier cu instrumente muzicale al Teatrului pentru Copii şi Tineret "Gulliver", precum şi la Workshop Young Engineers - educaţie STEM cu piese Lego.  Nu vor lipsi nici duminică păpuşile uriaşe şi personajele pe catalige, aduse de Compania The Sky Iaşi.

Citit 3932 ori Ultima modificare Luni, 05 Iunie 2023 17:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.