„Pe veci, dar... nu cu tine”, în Grădina de vară „Leonard”

„Pe veci, dar... nu cu tine”, în Grădina de vară „Leonard”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați vă propune pentru duminică, 26 iunie, de la ora 19,30, comedia muzicală "Pe veci, dar... nu cu tine", în regia lui Paul Buța. Spectacolul va avea loc în Grădina "Leonard".

"Pe veci, dar... nu cu tine" este o adaptare după "Scaiul", de Georges Feydeau. În varianta originală, sub titlul "La fil a la patte", piesa a văzut luminile rampei la Paris, în 1894, devenind reprezentativă pentru istoria teatrului. Acțiunea piesei îi atrage pe spectatori într-o lume a intrigilor amoroase, în care derularea evenimentelor și neînțelegerile comice, dialogul rapid și efectele satirice dau savoarea și farmecul reprezentației.

"Echipa de artiști alcătuită din Florentina Andronic, Alexandru Tatu, Paul Buța, Costel Donose, Mariana Pisică, Adina Lazăr, Andrei Ardeleanu, Viorica Mărăndici, Anton Mihail, acompaniați la pian, în intermezzourile muzicale, de dirijorul și compozitorul Nicolae Mantu, exploatează toate resursele farsei și pe cele scenice, pentru a stârni râsul spectatorilor, într-un decor semnat de Ionuț Mitrofan", se arată într-un comunicat de presă al teatrului.

Biletele se pot achiziționa online, accesând linkul https://www.blt.ro/pe-veci-dar-nu-cu-tine.html, sau fizic, de la casieria teatrului (0236.465.599 și 0753.312.308), în intervalul orar afișat pe site-ul www.naeleonard.ro, sau de la punctul de vânzare bilete din incinta Shopping City Galați (parter).

Citit 4693 ori Ultima modificare Vineri, 24 Iunie 2022 00:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.