Activități de vacanță la Teatrul "Gulliver"

Activități de vacanță la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" şi-a încheiat stagiunea curentă cu premiera spectacolului "Privește înăuntru!", care a avut loc  pe 25 iunie.

Chiar dacă programul spectacolelor la sală s-a încheiat, la Teatrul "Gulliver" poveștile nu se opresc, ci vor continua să încânte publicul cu activitățile programate în cadrul stagiunii estivale și cu proiectele ce se vor derula în perioada vacanței de vară. Astfel, pe 2 iulie, în centrul orașului Galați, pe esplanada de la statuia „Fata pe Valuri”, "Cei trei purceluși" îi vor aștepta pe cei mici la joacă, cu preaplin de haz și voie bună.

Peste două săptămâni, duminică, 16 iulie, publicul gălățean se va bucura de un spectacol cu marionete super atractiv și distractiv, susținut în colaborare cu Teatrul de Animație PurAnima. Accesul la spectacolele din cadrul stagiunii estivale este gratuit.

În acelaşi timp, în luna august, Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" va participa la cea de-a IX-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii și Tineret "Cărăbuș", de la Brăila, unde va prezenta spectacolul-concert "Capra cu trei iezi".

Totodată, în luna iulie, va începe lucrul la următorul spectacol pe care îl pregătește Teatrul "Gulliver", un musical inedit, în regia lui Traian Savinescu, după cunoscuta poveste "Muzicanții din Bremen" a Fraților Grimm.

Citit 1638 ori Ultima modificare Vineri, 30 Iunie 2023 11:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.