Piese pentru întreaga familie, la Teatrul "Gulliver"

Piese pentru întreaga familie, la Teatrul "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Teatrul pentru Copii şi Tineret "Gulliver" are în prezent un repertoriu variat, care se adresează tuturor categoriilor de public, de la cei mai mici spectatori, până la adolescenți, părinți și bunici. Fiecare grupă de vârstă beneficiază de producții noi, moderne, complexe, care tratează tematici actuale, în care fiecare membru al familiei se va regăsi.

Duminică, 29 octombrie, dimineața este dedicată celor mici, care sunt așteptați la spectacolul-instalație "De mână cu tine", o experiență senzorială special concepută pentru copiii cu vârsta între 0 și 3 ani. De la ora 10.30, aceștia pot descoperi, prin joacă, farmecul dansului, al muzicii și culorilor, prin interacțiunea cu decorul și cu actorii care transpun universul celui mic într-un labirint magic și fascinant.

Seara, de la ora 19.00, este timpul pentru adolescenți, dar și pentru părinți, să se bucure împreună la "Alice în Wonderland", un spectacol profund, intens, complex și cuprinzător, cu o puternică încărcătură emoțională, care spune povestea fiecăruia și deschide un nou orizont către universul sensibil al emoțiilor și trăirilor specifice adolescenților și preadolescenților. "Alice" este un caleidoscop impresionant și surprinzător de mijloace de expresie artistică. Îmbinând fascinația aparte a teatrului de umbre cu muzica live, arta mânuirii păpușilor cu secvențe dinamice de expresivitate corporală, completată de interpretare artistică, jocul păpușilor humanette cu elemente de proiecție și videomapping, universul spectacolului este încărcat de simboluri, mesaje și, mai presus de toate, de emoție și simțire. Este un spectacol special pentru tineri și adolescenți și deosebit de apreciat de părinți, dar și de fiecare adult îndeajuns de curajos pentru a păși în propriul univers interior și a se privi mai în profunzime.

Spectacolele se vor desfăşura pe scena Teatrului Dramatic "Fani Tardini". Biletele se pot achiziționa online accesând linkul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau de la casa de bilete a teatrului, în ziua spectacolului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

Citit 1079 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Octombrie 2023 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.