"Capra cu trei iezi", la "Gulliver"

"Capra cu trei iezi", la "Gulliver"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălățenii mari şi mici sunt așteptați duminică, 12 noiembrie, de la ora 10.30, de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret "Gulliver", pentru a viziona un spectacol-poveste, cu muzică, animație și umor, dedicat copiilor, dar și părinților sau bunicilor acestora.

În ritmuri muzicale, cu preaplin de voie bună, dinamism, scene surprinzătoare și turnuri neașteptate, spectacolul "Capra cu trei iezi" învăluie cunoscuta poveste a lui Ion Creangă într-un aer contemporan și antrenant, susținut de diferitele stiluri muzicale, care aduc în fața publicului toate culorile curcubeului.

Muzica live dă tonul unei povești despre și pentru familie, iar personajele capătă contur pe ritmuri voioase și zâmbărețe, oferind, deopotrivă, gânduri și teme de reflecție din realitatea fiecăruia. Astfel, bine-cunoscuta poveste este expusă, printr-o efervescență scenică aparte, dintr-o nouă perspectivă, mai aproape de spectatori.

Cântecelele pline de ritm și energie, potențate de instrumente live, la vedere, integrează în mod inspirat și inedit componenta sonoră în universul unic al spectacolului, la care contribuie, deopotrivă, elementele de scenografie cu o pronunțată tentă hippie, realizate de Vlad Tănase.

"Capra cu trei iezi" este un inedit spectacol-concert ce explorează universul poveștii - și al naturii umane - uneori mai puțin colorat și privit fără filtre de polarizare.

Creația, regia colectivă și interpretarea spectacolului ce va fi prezentat pe scena Teatrului Dramatic aparțin echipei artistice compuse din: Elena Marin, Nicoleta Miru-Cosma, Miruna Dobrota, Cosmin Cosma, Andrei Midisan şi Andrei Ciugulea.

Citit 1156 ori Ultima modificare Joi, 09 Noiembrie 2023 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.