Petrecere şi voie bună la spectacolul aniversar "Dor de tei"

Petrecere şi voie bună la spectacolul aniversar "Dor de tei"
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Şi ce dacă e luni? Dacă începe cu petrecere, o să aveţi parte de energie şi bună dispoziţie toată săptămâna! Prin urmare, aveţi toate motivele să mergeţi luni, 11 decembrie 2023, de la ora 17,30, la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi, la spectacolul aniversar al Ansamblului folcloric „Dor de tei”, care împlineşte cinci ani.

Profesorul coregraf Virgil Tăbuş, care a înfiinţat acest ansamblu din cursanţii Şcolii de Dans „Tăbuş” din Galaţi, a pregătit o sărbătoare pe cinste. Şi nu vorbim doar despre invitatul special al reprezentaţiei, îndrăgitul artist de muzică populară Gelu Voicu! Veţi putea vedea şi un spectaculos obicei de nuntă regizat de actorul, folcloristul şi creatorul de măşti populare Paul Buţa.

Nu mai puţin spectaculoase vor fi jocurile puse în scenă de cei 36 de dansatori amatori şi iubitori de joc popular. Trebuie să aflaţi că, în cei cinci ani de activitate ai ansamblului, s-a reuşit montarea a şapte suite de jocuri populare, printre care patru suite de jocuri populare din sudul Moldovei, mai exact din judeţul Galaţi, o suită de jocuri din Dobrogea, una din zona Olteniei, iar cea mai proaspătă suită este din zona Munteniei.

Biletul nu costă decât 35 de lei şi încă mai sunt locuri disponibile.

Vă reamintim că Paul Buţa şi Virgil Tăbuş au fost, recent, protagoniştii podcastului „Spot On la Viaţa liberă – Galaţiul sub reflector”.

Citit 2194 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Decembrie 2023 14:33

1 comentariu

  • postat de basarab paltanea
    Luni, 11 Decembrie 2023 06:13
    86.124.202.***
    asteptam in curind spectacol aniversar "dor de beton" ca tei nu prea mai avem.....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.