"Săracu' Gică", premieră la Teatrul "Nae Leonard"

"Săracu' Gică", premieră la Teatrul "Nae Leonard"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" îi invită pe gălățeni, duminică, 4 februarie, de la ora 18.30, la o seară specială, în care va fi prezentată premiera comediei muzicale "Săracu' Gică".

Această producție remarcabilă, pusă în scenă pentru prima dată pe 20 aprilie 1996, în regia marelui actor Gheorghe V. Gheorghe, a fost un triumf încă de la prima sa reprezentare. "Săracu' Gică" a scris istorie și a rămas în inimile spectatorilor timp de peste 20 de ani. În anul 2004, regizorul Gheorghe V. Gheorghe a fost onorat cu Diploma de Excelență pentru contribuția sa la această capodoperă a scenei gălățene.

Duminică, echipa Teatrului "Nae Leonard", sub îndrumarea regizorului Cristian Gheorghe, fiul lui Gheorghe V. Gheorghe, îi va aduce un omagiu legendarului actor gălățean, printr-un spectacol ce reîmprospătează magia clasicului, păstrând bucuria și comicul de situații caracteristice acestei povești.

Noul "Săracu' Gică" vă propune o atmosferă plină de haz, în care fiecare întorsătură de situație și fiecare replică amuzantă contribuie la realizarea unei reprezentaţii memorabile. Veți descoperi o sursă autentică de bună dispoziție și sunteți invitați să vă bucurați deplin de fiecare moment, să vă lăsați purtați în lumea amuzantă și plină de surprize a poveștii.

Spectatorii vor avea ocazia să se bucure de o comedie muzicală plină de savoare, în interpretarea soliștilor, actorilor și a orchestrei de revistă. În plus, dirijorul și compozitorul Nicolae Mantu va aduce o notă sublimă interpretării muzicale, în timp ce baletul teatrului, sub îndrumarea Florentinei Ștefan, va completa cu grație și armonie tabloul scenic. Pe scenă vor putea fi urmăriţi: Costel Donose, Mihail Anton, Florentina Andronic, Cristina Bleandură, Alexandru Tatu, Mariana Pisică/ Cristina Isabela Ionașcu, Cristina Gheorghe, Andrei Ardeleanu, Paul Nedelcuță, Ionuț Negrișanu, Cristina Boghici și Irina Popa, alături de instrumentiștii Mugurel Bezma, Daniel Bordeiu, Emanoil Dragomir şi Marian Proca, și de balerinii Mihaela Godorozea, Valentina Iumen, Bianca Totolici, Mihai Ciolan, Andrei Antohi și Alexandru Macovei.

Citit 1495 ori Ultima modificare Joi, 01 Februarie 2024 13:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.