Spectacol nominalizat la Premiile UNITER

Spectacol nominalizat la Premiile UNITER
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Finalul acestei săptămâni aduce la Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" întâlnirea cu una dintre cele mai apreciate producții recente ale instituţiei, care tocmai a fost nominalizată la Premiile Galei UNITER 2024, spectacolul "Alice in Wonderland", regizat de Ana Crăciun Lambru.

Duminică, 10 martie, de la ora 18.00, are loc o nouă reprezentație cu "Alice...", povestea unei fetițe fragile, visătoare, copleșită în și de această lume, o experiență emoționantă cu care fiecare rezonează, indiferent de vârstă. Spectacolul abordează teme și subiecte sensibile, însă deosebit de importante pentru tineri, cum ar fi provocările relației copil-părinte și gestionarea acestora, nevoia de comunicare, de relaționare și de conectare, nevoia de apartenență, de acceptare și de a fi înțeles, descoperirea și asumarea propriei identități, acceptarea de sine, dobândirea încrederii de sine și chiar fenomenul bullying și felul în care acesta afectează dezvoltarea adolescentului, starea de sănătate mentală și emoțională a acestuia.

"Alice in Wonderland" este provocarea plină de curaj, asumată și lansată de regizoarea Ana Crăciun Lambru și Teatrul "Gulliver", care capătă și mai mult sens și greutate, prin recunoașterea și aprecierea de care se bucură acum spectacolul. "Alice..." este pentru fiecare o experiență personală, unică și cuprinzătoare, înlesnită, cu maximum de inspirație și expresivitate, prin mijloace artistice și creative impresionante și surprinzătoare.

Pentru cei foarte mici, Teatrul "Gulliver" propune, duminică, 10 martie, de la ora 10,30, spectacolul "De mână cu tine… nu mă tem și aflu frumusețea lumii", o experiență senzorială specială, pentru copii cu vârsta între 0 și 3 ani.

Biletele pentru spectacolele Teatrului "Gulliver" se pot achiziționa online, accesând linkurile http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau  www.teatrul-gulliver.ro, secțiunea "Bilete", precum şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile.

Citit 928 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Martie 2024 11:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.