Fuego îşi începe turneul aniversar pe scena gălăţeană

Fuego îşi începe turneul aniversar pe scena gălăţeană
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Turneul național al îndrăgitului artist Fuego (Paul Surugiu) va ajunge vineri în Galați, cu un spectacol programat pe scena Teatrului Național de Operă și Operetă "Nae Leonard".

Fuego susține un turneu național deosebit, dedicat celebrării a 30 de ani de carieră artistică pe scena muzicală românească. Prima destinație din cadrul acestui turneu va fi chiar Teatrul "Nae Leonard" din Galați, care-l va găzdui vineri, 15 martie, de la ora 19.00. Sub titlul "Primăvara din inima mea!", Fuego propune un concept muzical minimalist, incluzând melodii reprezentative din întreaga sa carieră, de la șlagărele cele mai îndrăgite până la piese mai puțin cunoscute, dar și premiere speciale pregătite exclusiv pentru acest turneu. Concertul va fi însoțit de confesiuni ale artistului, momente de recitare și interpretare emoțională, alături de colegii și instrumentiștii săi, constituind astfel o poveste despre devotamentul și pasiunea unui artist dedicat să ofere bucurie publicului și să lase o amprentă în industria muzicală.

Duminică, 17 martie, de la ora 18.30 gălățenii sunt invitați la "Bal la Savoy", celebra operetă a lui Paul Abraham, care a cucerit multe generații de spectatori de pretutindeni. Spectacolul reînvie atmosfera și farmecul anilor '30, evocând exuberanța petrecerilor din înalta societate din sudul Franței. Este caracterizat de umorul subtil și de calitate, îmbinat cu pagini muzicale fermecătoare, reflectând atmosfera vibrantă a perioadei. Personajele amuzante, comicul de situație și elementele neprevăzute completează această lucrare, care cu siguranță o să vă cucerească! În distribuție, alături de orchestra, corul și baletul teatrului, îi puteți urmări pe soliștii: Valentin Vasopol, Lorena Puican, Valeria Drăguș, Adrian Mărginean, Adina Gurenciuc, Lăcrămioara Crihană, Mihail Anton, Tudorel State, Ovidiu Ghioc, Gheorghe Racoviță, Marian Neculcea, Geanina Savin, Valentin Călin şi George Apostolache, sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi.

Citit 1087 ori Ultima modificare Marți, 12 Martie 2024 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.