Trei spectacole în numai două zile, la Teatrul Dramatic

Trei spectacole în numai două zile, la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Gălățenii sunt așteptați, în acest weekend, la Teatrul Dramatic "Fani Tardini", pentru a viziona trei piese, programate pe parcursul a numai două zile.

Vineri, 22 martie, de la ora 18.00, la Sala Studio, se joacă spectacolul "Un loc bun de muncă", monodramă de Laurențiu Bobeică. Spectacolul abordează teme actuale precum depresia, divorțul, abandonul familial, nevoia de statut social, nevoia de apartenență la un grup, teme care trezesc empatie în rândurile publicului. Monodrama are momente de interacțiune cu spectatorii, care pătrund în universul creat de dramaturg, care este în acelaşi timp regizor şi actor.

Tot vineri, 22 martie, de la ora 19.00, însă în Sala Mare, este programată o nouă reprezentație a celei mai noi producții a teatrului, "Angajați-mă!". Spectacolul este o creație colectivă cu inserții din "Oleanna" de David Mamet, "Hamlet" de W. Shakespeare și "Pescărușul" de A.P. Cehov, susţinută de actorii Ama Beschieru și Robert Ioan, laureați ai Marelui Premiu "Ştefan Iordache" la Gala Tânărului Actor "Hop" 2023. În distribuție, iubitorii teatrului îi vor putea admira pe cei doi tineri actori, intrați de curând în echipa Teatrului Dramatic din Galaţi.

Seria spectacolelor de weekend continuă sâmbătă, 23 martie, la ora 19.00, cu "Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte", adaptare după cunoscuta poveste culeasă de Petre Ispirescu, în regia lui Adi Iclenzan. Este un spectacol neconvențional, în care "cititorii", actorii din distribuție, invită publicul să-și folosească imaginația și să ia parte la o poveste despre nevoia omului de a găsi un sens în viață, despre frământări, despre nemurire, despre sensul și limitele fericirii.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe site-ul bilete.fanitardini.ro sau fizic de la Agenția Teatrală din str. Domnească nr 59.

Citit 1869 ori Ultima modificare Vineri, 22 Martie 2024 10:39

1 comentariu

  • postat de Marius
    Joi, 21 Martie 2024 19:52
    5.13.212.***
    Mai lasati-le incolo de spectacole futuriste din care nu intelegi nimic. Lumea vine la teatru sa se destinda, sa se relaxeze dupa aceasta viata zbuciumata. Dar voi deocamdata nu oferiti ce are lumea nevoie! Lumea nu mai arunca cu banii, viata e grea...Schimbati repertoriul sau chiar conducerea!
    1
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.