Fantomele învață să fie înfricoșătoare

Fantomele învață să fie înfricoșătoare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un spectacol plin de energie, culoare și diversitate este programat, în weekend, la Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard". În mijlocul agitației cotidiene, "Curs de fantomodele" aduce o rază de lumină și bucurie, printr-un spectacol efervescent și plin de umor.  Astfel, duminică, 24 martie, de la ora 18.30, pe scena Liricului gălățean se anunță a fi o explozie de creativitate, talent și divertisment. "Curs de fantomodele" promite o experiență multisenzorială, combinând armonios elemente de dans, muzică și teatru, într-un amalgam de emoții și energie pozitivă.

Unul dintre aspectele definitorii ale acestui spectacol este diversitatea și calitatea echipei artistice implicate. Coregrafia spectacolului este semnată de renumitul Edi Stancu şi combină o paletă largă de stiluri de dans într-un mod ingenios. Scenografia este concepută de Lăcrămioara Dumitrașcu, laureată a numeroase premii în domeniu. Regia spectacolului le aparține lui Paul Buța și Petronel Vizitiu.

Cu o selecție muzicală variată ce cuprinde genuri diverse - folclor, hip-hop, R&B, musical și funk-jazz - spectacolul atrage atenția și surprinde prin originalitate și inovație. Umorul, sarcasmul și voia bună sunt doar câteva dintre elementele principale ale acestei reprezentații, în care fantomele învață cum să fie înfricoșătoare.

Pe scenă îi veți putea urmări pe actorii și soliștii secției de revistă: Florentina Andronic, Costel Donose, Adina Lazăr, Andrei Ardeleanu, Paul Buța, Cristina Bleandură, Alexandru Tatu, Mariana Pisică, Irina Popa, Cristina Boghici și Mihail Anton, alături de orchestra de revistă dirijată de Nicolae Mantu și baletul teatrului coordonat de Florentina Ștefan.

Citit 566 ori Ultima modificare Marți, 19 Martie 2024 18:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.