Primul pas al celor mici în lumea teatrului

Primul pas al celor mici în lumea teatrului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Duminică, 2 iunie, de la ora 10.30, Teatrul pentru Copii și Tineret "Gulliver" Galați îi invită pe spectatorii mari și mici la un spectacol inedit.

"De mână cu tine" este prima producție a Teatrului "Gulliver" din programul "Educaţie timpurie", destinat copiilor între 0 şi 3 ani. Piesa este primul pas al copilului mic în lumea teatrului, unde, înainte de a înţelege, acesta va simţi experienţa directă a muzicii, dansului şi picturii, arte ce îi vor forma sensibilitatea, gustul, interesul. Pentru un copil, umbra este un monstru şi de oriunde pot ieşi creaturi îngrozitoare. Imaginaţia se serveşte de frică şi frica de imaginaţie, dar "De mână cu tine" nu mă mai tem şi aflu frumuseţea lumii, într-un spectacol-instalaţie, adică o experienţă senzorială unică pentru copiii de până la 3 ani.

Regia spectacolului îi aparține Danielei Andrei, din distribuție fac parte Valeria Taban și Andrei Midișan, iar scenariul este semnat de Carmen Palcu Adam. Durata spectacolului este de 30 de minute și este recomandat copiilor de vârste foarte mici.

Biletele pentru spectacolul de duminică pot fi achiziționate online sau de la casierie, în ziua evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Citit 956 ori Ultima modificare Joi, 30 Mai 2024 08:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.