Rock alternativ şi indie, la Versus Pub (VIDEO)

Rock alternativ şi indie, la Versus Pub (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vineri, 31 mai, la Versus Pub, aveţi ocazia să ascultaţi două trupe aflate în premieră la Galaţi, în turneul "Beyond Borders".

The Strizzers este o trupă bucureșteană ce aduce pe scenă propriul subgen de rock alternativ. Muzica lor preia energia și inspirația din experiențele avute de-a lungul timpului în agitația cotidiană a orașului, motiv pentru care își descriu stilul ca fiind „rock urban”. În noiembrie 2023 au lansat primul lor album, „Some Kind of Hero”, care în cuvintele Irinei-Maria Marinescu (Rock FM), „e pe atât de îmbietor pe cât de puternic, un echilibru perfect între sensibilitate și calitatea tupeistă a rockului”.

Originare din Sofia, Bulgaria, People of Maha sunt un trio dinamic de indie rock format în 2018, cu o componență exclusiv feminină. Avându-le pe Alex Gesheva la tobe, Bia Carvalho la voce și Mila Ninova la chitară, muzica lor îmbină atât influențe bulgare, cât și braziliene. Cel mai recent EP al lor, "Lost Heaven", oferă o fuziune de ritmuri funky, chitare melodice și voci intense, promițând o călătorie muzicală captivantă.

Citit 988 ori Ultima modificare Marți, 28 Mai 2024 22:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.