Spectacole pentru toate gusturile, la Teatrul Dramatic

Spectacole pentru toate gusturile, la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" are programate la sfârșitul acestei săptămâni trei spectacole

Sâmbătă, 8 iunie, de la ora 19.00, în Sala Mare (public pe gradene), gălățenii sunt invitați la tragicomedia "Martiri", de Marius von Mayenburg, un spectacol extrem de actual, montat pe scena Dramaticului de regizorul Adi Iclenzan. În distribuție, spectatorii îi vor putea urmări pe: Oana Preda, Ana-Maria Ciucanu, Florin Toma, Aureliu Bâtcă, Mihai Păun, Carmen Albu, Nică Bargan şi Mihaela Grosu. Scenografia este semnată de Daniel Divrician. Piesa este nerecomandată persoanelor sub 18 ani.

Duminică, 9 iunie, de la ora 11.00, în Sala Mare, se va juca spectacolul "Angajați-mă!". Piesa este o creație colectivă cu inserții din "Oleanna" de David Mamet, "Hamlet" de William Shakespeare și "Pescărușul" de Anton Cehov, susţinută de actorii Ama Beschieru și Robert Ioan, laureați ai Marelui Premiu "Ştefan Iordache" la Gala Tânărului Actor "HOP" în 2023. Cei doi actori, intrați de curând în echipa Teatrului Dramatic, sunt tineri cu personalitate aflați în plină afirmare. Spectacolul este nerecomandat minorilor sub 14 ani.

Tot duminică, 9 iunie, dar de la ora 19.00, în Sala Mare, va fi prezentată comedia "Bujor", de Doru Vatavului, în regia Letei Popescu. Textul acestui spectacol este scris special pentru trupa gălăţeană. Povestea învățătorului Bujor este o poveste a anilor 2000 care vorbește, fără inhibiții sau încrâncenare, despre relațiile interumane, despre consecințe, despre iubire, într-o societate patriarhală unde subiecte ca intimitatea și educația sexuală sunt încă tabu.  În distribuție: Vlad Volf, Ștefan Forir, Ciprian Brașoveanu, Vlad Ajder, Elena Ghinea, Petronela Buda, Flavia Călin şi Maria Niță.

Biletele la spectacole pot fi cumpărate online de pe site-ul bilete.fanitardini.ro sau fizic de la Agenția Teatrală din strada Domnească nr. 59.

Citit 1118 ori Ultima modificare Vineri, 21 Iunie 2024 02:01

1 comentariu

 • postat de Marius
  Joi, 06 Iunie 2024 20:38
  109.166.133.***
  Nu stiu unde gasiti aceste piese dar publicul galatean asteapta altceva...Piese de teatru din care sa intelegi ceva si sa pleci multumit de la teatru...Incercati sa schimbati repertoriul ca altfel, veti juca singuri...Luati exemplu de la trupele din Bucuresti care au jucat la casa Sindicatelor...
  1
  6

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.