CrissMusic îi susține pe micii cântăreți și artiști

CrissMusic îi susține pe micii cântăreți și artiști
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Școala de canto CrissMusic a organizat, în martie 2023, prima ediție a Festivalului "CrissArt", cu peste 300 de participanți în cele două zile de concurs și cu prezența în juriu a unor nume de referință din muzica și teatrul românesc, printre care Sanda Ladoşi și Adriana Trandafir.

Festivalul "CrissArt" se adresează copiilor și tinerilor artiști de toate vârstele din județul Galați și județele limitrofe, promovând tinere talente atât în domeniul muzical, cât și în cel al actoriei.

Ajuns deja la a doua ediție, Festivalul "CrissArt" doreşte să-i aducă în lumina reflectoarelor și pe micii artiști instrumentiști. Ediţia 2024 a festivalului, menit să aducă un plus valoric tabloului cultural gălățean, se va desfăşura pe 30 iunie, în Sala "Aula Magna" a Universității "Danubius". Juriul de anul acesta al festivalului este format din personalităţi ale muzicii gălățene şi nu numai. Cei ce vor aprecia și nota prestația micilor artiști sunt: Emilia Savu - artistă și profesoară de canto, Florin Chiriac - cantautor, lonuţ Drăghici - producător, instrumentist și profesor, Irina Popa - artistă. Recitalul de final va fi susținut de Alexandra Căpitănescu, câstigătoarea ultimei ediţii a emisiunii "Vocea României", care s-a alăturat bucuroasă, pe meleagurile natale, organizatorilor festivalului.

Intrarea la eveniment va fi liberă.

Citit 2508 ori Ultima modificare Vineri, 28 Iunie 2024 09:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro