Spectacolul "Călătorie spre centrul pământului"

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

În această duminică, de la ora 10,30, va avea loc spectacolul tridimensional „Călătorie spre centrul pământului”, după Jules Verne, o colaborare inedită între trupa de actori a Teatrului de păpuşi "Gulliver" cu regizorul Radu Dinulescu şi cineastul belgian Armand Richelet-Kleinberg, cel care semnează animaţia 3D stereoscopică, realizarea filmului, muzicii şi a coloanei sonore.
Păpuşile care ne conduc în acestă aventură spre centrul pământului au fost realizate de scenograful Vlad Tănase şi prind viaţă prin mânuirea iscusită a actriţelor Adina Ariton, Elena Marin, Gina Geru şi Ramona Păuc, în timp ce vocea prezentatorului este a actorului Marian Sterian. În montarea de la "Gulliver", regăsim doi oameni şi o călăuză care încearcă să ajungă, prin craterul unui vulcan, direct în centrul ”incandescent” al pământului, în ciuda tuturor teoriilor ştiinţifice.
Pentru vizionarea acestui spectacol-eveniment, publicul va primi ochelari 3D activi, cu care va urmări imaginile tridimensionale proiectate pe un ecran din pânză, în spatele căruia sunt mânuite păpuşile.
Biletele se pot cumpăra înainte de începerea spectacolului, preţul acestora fiind de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.
Spectacolul se va desfăşura în Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Citit 1052 ori Ultima modificare Joi, 28 Ianuarie 2016 16:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.