Smiley va CONCERTA în Galaţi

Smiley va CONCERTA în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Smiley, unul dintre cei mai în vogă artişti români ai momentului, va susţine un concert vineri, 12 februarie, începând cu ora 23,00, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Hiturile lui Smiley - „Dream Girl”, „Pierdut buletin”, „Love is for free” sau „Plec pe Marte” vor răsuna în club Union Jack.

De-a lungul timpului, Andrei Tiberiu Maria cunoscut sub numele de Smiley a ajuns în atenţia publicului atât ca solist al trupei Simplu cât şi ca artist solo. Succesul ca artist pop i-a permis colaborarea cu numeroşi artişti români şi străini, iar în anul 2009 şi-a fondat propria casă de producţie, HaHaHa Production. În prezent, Smiley este cunoscut şi ca unul din patru juraţi ai concursului „Vocea României”, dar şi în calitate de co-prezentator la emisiunea „Românii au talent”.

În seara de 12 februarie, nimeni nu se va simţi ca un „Oarecare”. Cu toţii vom putea fi protagoniştii unei poveşti pe note muzicale. Preţul unui bilet este de 50 de lei. Evenimentul este organizat în scopuri umanitare, iar o parte din banii încasaţi vor fi donaţi organizaţiei „Iubim toţi oamenii”.

Citit 2280 ori Ultima modificare Duminică, 07 Februarie 2016 19:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.