Concert cu trupa Bere Gratis

Concert cu trupa Bere Gratis
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Vineri, 25 martie, începând cu ora 21,00, trupa Bere Gratis va concerta în restaurant Teatris.

Trupa Bere Gratis a fost înfiinţată în 1998 de Mihai ‘Miţă’ Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) şi Marius Dobre (chitară), trei băieţi ce cântau la acea vreme în formaţia “Ghost”. Împreună cu Mihai "Magga" Suciu (tobe) şi Marius Mirea (bass) au pus bazele unei noi formaţii pe care au numit-o Bere Gratis.

Un bun prieten al băieţilor, Alexandru Catona (Cato) le-a sugerat să adopte un nume românesc care să atragă publicul. A fost ales “Bere Gratis”, cu speranţa că mulţi oameni vor veni la concerte crezâd că se dă bere gratis. Şi aşa a şi fost, la primele concerte audienţa înfierbântată după bere gratis a fost răsplătită însă cu… Bere Gratis.

Odată cu trecerea timpului, publicul s-a obişnuit că Bere Gratis este sinonim nu numai cu vara, soarele, apa, berea, distracţia, dar şi cu iubirea, prietenia, melancolia, declaraţiile de dragoste şi în general muzica de calitate, făcută cu profesionalism, seriozitate şi respect pentru “Măria Sa, Publicul”.

Primele înregistrări au fost făcute în ultima parte a anului 1998, iar piesa “Fără ruşine” a apărut pe compilaţia “Tu poţi fi vedeta” (la A&A Records), alături de alţi artişti în lansare: Stigma, Drepturi Egale, Zenit, Carmen Stanciu, New Entry, Mbx, Profil, Harap Alb, Sens Unic, Rapsodique, Pur şi Simplu.

În 2016, trupa Bere Gratis devine „majoră”, împlinind 18 ani de când a fost înfiinţată. Preţul unui bilet este de 80 de lei.

Citit 3272 ori Ultima modificare Joi, 17 Martie 2016 17:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.