„Mica sirenă”, un spectacol absolut uimitor

„Mica sirenă”, un spectacol absolut uimitor
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Duminică, 3 aprilie, de la ora 10,30, copiii, dar şi părinţii sau bunicii lor, vor fi martorii unei oferte cu totul speciale a Teatrului „Gulliver”, pe scena Teatrului Dramatic „Fani Tardini”.

Astfel, pentru a reuşi o producţie jumătate teatru, jumătate film, Daniel Stanciu i-a lăsat pe actori să plutească susţinuţi de corzi ca nişte marionete vii, filmându-i cum zburau la propriu, pentru a reproduce plutirea personajelor din basm între apele adânci. „Zborul” filmat al actorilor a fost suprapus apoi pe imagini digitale foarte plastice, cu peştişori, cu valuri concepute prin grafică digitală de Alin Sterian. Spectacolul are o coloană sonoră cu totul aparte, semnată de Jou-Jou Drăgan, care a mai colaborat cu succes cu trupa gălăţeană. Spectacolul „Mica Sirenă” a obţinut Premiul de Popularitate în cadrul Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver”, din 2015.

Reprezentaţia din această duminică va fi dedicată Zilei Internaţionale de Conştientizare a Autismului. Cei care vor veni la spectacol vor putea vedea, în foaierul teatrului, expoziţia foto „Autismul în imagini”, creaţii handmade de la atelierul „Fabrica de bucurii speciale”, vor primi materiale de informare despre autism şi vor putea asculta un mic discurs pe aceeaşi temă înainte de primul gong al piesei.

Din distribuţie fac parte îndrăgiţi actori de la „Gulliver” şi Dramatic: Ramona Păuc, Adina Ariton, Gina Geru, Eliza Cristu, Cristian Gheorghe, Eduard Sişu, Aurelian Iorga, Cătălin Marin, Mihai Caragaţă şi Rică Lungu.

Preţul unui bilet este de 10 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi.

Citit 2396 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2016 18:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.