CONCERT cu trupa CTC, la Galați

CONCERT cu trupa CTC, la Galați
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fanii CTC au un motiv de sărbătorit vineri, 29 iulie, în Summer Time Pub, începând cu ora 23,00. Membrii trupei, Doc, Deliric şi Vlad Dobrescu, vor urca pe scenă în formulă completă, ca în vremurile bune.

Trupa a fost înfiinţată în anul 1999, din nevoia de a da un aer nou hip-hop-ului românesc şi a ajuns, în 17 ani, una din cele mai importante trupe underground-ului românesc.

DOC este prezent pe scena hip-hop din România încă din 1997 când, împreună cu Nwanda şi Deliric, a înfiinţat trupa Trilogia. Mai târziu, îl iau şi pe IIZece în echipă, iar Trilogia se transformă în E.L.I.T.A sau Enunţ Literalmente Imperceptibil Tacticienilor Anti-metaforă, formulă din care a făcut parte până în 1999.

Tot în 1999, împreună cu Deliric şi Vlad Dobrescu, a înfiinţat trupa CTC (Controlul Tehnic de Calitate) şi label-ul Facem Records, primul label independent de hip-hop.

După numeroase compilaţii, mixtape-uri şi colaborări cu nume ca Dă Hood şi RACLA, în 2005, CTC lansează primul album al trupei intitulat „Dificultăţi tehnice”.

În prezent, DOC colaborează cu echipa HaHaHa Production. A lansat împreună cu Raluka şi Speak, single-ul „Lasă-mă-mi place”, iar în luna octombrie a fost lansat “Bula mea”, în colaborare cu Motzu, Vlad Dobrescu şi Deliric, primul single oficial al artistului alături de HaHaHa Production.

Deliric este un cântăreţ român de muzică rap. Pe numele său adevărat Răzvan Eremia, Deliric 1 s-a născut în Bucureşti şi de la vârsta de 17 ani, Deliric 1 formează grupul CTC- Controlul Tehnic de Calitate. După numeroase piese pe compilaţii şi mixtape-uri şi colaborări cu nume ca Dă Hood şi Racla, în 2002 apare primul material discografic, alături de Cedry2k. Anul 2010 readuce în prim plan trupa, odată cu lansarea primului album solo al unuia dintre membri. DOC lansează primul album solo.

Vlad Dobrescu este Dj-ul trupei CTC, dar şi MC al aceleiaşi trupe. În calitate de Dj a deschis spectacolele mai multor artişti Sadat X, Onyx, La Coka Nostra sau Dj Zazzy.

Preţul unui bilet este de 30 de lei.

Citit 3280 ori Ultima modificare Vineri, 01 Iulie 2016 01:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.