Unde se întrerupe curentul, de luni

Unde se întrerupe curentul, de luni
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Sucursala Galați a Companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER) continuă lucrările la rețelele din municipiul Galați și din județ. De luni, sunt anunțate noi întreruperi, cu durate de la câteva minute până la opt ore.

Luni, 25 septembrie, vor fi afectați de întreruperea furnizării energiei electrice consumatori din cartierul Micro 16, strada Macedonă, de la blocurile A8, A9, A13, C5, C6, C7, F1 și F2, Carrefour Market, Complexul Continental și SC 19 Calorgal.

Marți, 26 septembrie, sunt anunțate lucrări care vor viza consumatori de pe strada Siderurgiștilor, cartierul Țiglina II, de la blocurile D1, D2, D3, D4 și D6, Școala „Ștefan cel Mare” și Centrul de recuperare „Sf. Ioan”. Tot marți se întrerupe lumina la Matca și în Smârdan, la agenții economici Metadan, George Company, Gospodărie anexă IUGCG, Romsit, Nevada și Ubeytogullarry Semir.

Miercuri, 27 septembrie, consumatori afectați de întreruperi vor fi în satele Bucești și Cudalbi.

Joi, în municipiul Galați, vor fi afectați mai mulți locuitori de pe străzile Leonida Zamfirescu (blocurile Experimental, Lotus 1, Lotus 2 și Iris), Drumul de Centură (Restaurantul Havana și Autonikko) și străzile Dr. Petru Groza și N. Caranfil, precum și în cartierul Filești. Tot joi, sunt lucrări în satele Mihail Kogălniceanu (de la intrare până la școală) și Matca.

Vineri, 29 septembrie, se lucrează într-o singură zonă, în satul Liești (comuna Priponești).

Citit 5338 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Septembrie 2023 00:34

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de dgi
    Duminică, 24 Septembrie 2023 21:55
    81.196.245.***
    Articolul apare duminica dupa ora 14.00 cu info pentru luni dimineata. Daca nu ai in obicei sa citesti ziarul duminica dupa amiaza, habar nu ai de oprire curent. Cu o zi doua inainte ar fi fost cu eficienta buna. Conteaza numai stirea nu si momentul.
    1
    10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.