Petrece Paștele în Cipru: iată ce ofertă ți s-ar potrivi

Petrece Paștele în Cipru: iată ce ofertă ți s-ar potrivi
sursa foto: www.helloholidays.ro
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cipru este supranumită și Insula Afroditei, intrucât aici se spune că s-ar fi născut celebra zeiță. Este o insulă de o frumusețe uimitoare, ce are o istorie bogată, astfel că atrage turiști din întreaga lume. Te îmbie cu plaje cu nisip fin și ape cristaline, munții impresionanți și sate tradiționale, astfel că îți oferă o experiență turistică de neuitat.

Capitala, Nicosia, impresionează cu atmosfera sa vibrantă și cu siturile istorice. O incursiune în orașul antic Kourion dezvăluie ruinele impresionante ale unui amfiteatru și ale unui templu dedicat zeiței Afrodita.

Plajele au un loc special în inimile turiștilor ce vizitează stațiuni populare precum Ayia Napa și Limassol, unde se pot bucura de soare, nisip fin și activități nautice. Cipru este, de asemenea, renumit pentru vinurile sale, iar turiștii au ocazia de a explora podgoriile și de a degusta vinuri locale într-un cadru pitoresc.

Tradițiile autentice pot fi descoperite în satele cipriote, unde arhitectura tradițională și ospitalitatea localnicilor adaugă farmec călătoriei. Cu o gastronomie delicioasă, influențată de cultura grecească și cea turcească, turiștii se pot bucura de preparate locale și de atmosfera autentică a tavernelor tradiționale.

Dacă vrei să te bucuri de această insulă, îți recomandăm să îți planifici o vacanta Paste in Cipru și vei descoperi pe îndelete frumusețea inconfundabilă a acestei insule. Poți alege pachetul turistic Paște Cipru - Legenda Afroditei, de 6 zile, cu avionul, de la Hello Holidays. Plecarea se face pe data de 03.05.2024 și cu siguranță va fi una dintre cele mai frumoase vacanțe în care ai mers.

În prima zi de vacanța vei ajunge în Larnaca și te vei caza la un hotel de 4 stele de aici. Este important să menționăm de la început că fustele scurte și pantalonii scurți nu sunt permiși în unele locații de pe insulă, cum ar fi mănăstirile și bisericile.

În a doua zi, te vei îndrepta spre capitala Nicosia, dar vei vizita și Catedrala Sf. Ioan Evanghelistul. Apoi, vei merge spre Mănăstirea Kykkos, la care vei ajunge străbătând munții Troodos, cu peisaje impresionante. Seara te vei întoarce în Larnaca și, dacă vei dori, vei putea participa la Slujba de Înviere.

A treia zi este destinată unui tur pietonal al orașului Larnaca, de unde vei afla foarte multe lucruri interesante. Opțional, la prânz poți opta pentru o masă festivă în cadru organizat, iar apoi vei avea timp liber pentru orice activitate îți dorești.

În a patra zi poți opta pentru timp liber sau pentru a merge într-o excursie opțională la Famagusta (supranumit Orașul Fantomă) și la Kyrenia.

A cincea zi este destinată unei destinații impresionante: locul de naștere al Afroditei. Apoi, vei merge spre amfiteatru Kourion, Paphos și Omodhos.

În ultima zi, înainte de decolare, poți petrece timpul liber așa cum vrei în Larnaca sau poți să alegi o excursie opțională în Lefkara și Limassol.

Oferta aceasta include biletele de avion, taxele de aeroport, bagaj de mână și de cală, transfer aeroport-hotel-aeroport, 5 nopți de cazare în hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, excursia la Nicosia și la Mănăstirea Kykkos, prânz tradițional în Munții Troodos și alte surprize pe care le poți descoperi pe site-ul Hello Holidays!

 

 

(P)

Citit 278 ori Ultima modificare Luni, 05 Februarie 2024 15:52