Străzi şi localităţi fără curent electric, de Valentine’s Day

Străzi şi localităţi fără curent electric, de Valentine’s Day
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Consumatori de pe patru străzi din municipiul Galați vor primi "cadou", pe 14 februarie, de Valentine’s Day, întreruperi de curent ce pot varia de la câteva minute până la patru ore, conform graficului de lucrări programate, anunțat de Sucursala Galați a companiei Distribuție Energie Electrică România (DEER).

Vor fi vizați gălățenii de pe străzile Albatros (blocuri N1, N2 și N3), Lugoj, Fraternității și Egalității (blocurile Cocor 1-3, Lebăda 1-2, Egreta 1-2, Lăstun, SC Construcții Feroviare, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, Școala Nr. 24, Protoieria, Bisericile Sf. Nicolae și Metoc), plus abonatul Moldoveanu Gigi, din comuna Vânători.

Tot în Galați, dar o zi mai devreme (marți, 13), vor avea loc lucrări la rețeaua electrică din străzile Lemnari (Betty Com), Calea Prutului (Piața Basarabiei), Trotuș, Cărămidăriei, Etna, Temișana, Lemnari, Vezuviului (inclusiv Biserica "Izvorul Tămăduirii"), din zona benzinăriei Mol de la ieșirea din Galați spre sat Costi și din cea a societăților comerciale din incinta SC Mobilserv. Lucrări vor fi, marți, și în comuna Vânători, zona strada Coşarelor, cuprinsă între Turturelelor și DN 26, precum și în zona fostului Aviasan.

În județ, se vor mai efectua lucrări la rețelele electrice din Vânători și Cuca (luni, 12 februarie), Matca și zona Zătun de lângă Galați (miercuri, 14 februarie), Vânători, Matca și Foltești (joi, 15 februarie).

Citit 1764 ori Ultima modificare Vineri, 01 Martie 2024 19:43

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.