Cât COSTĂ căciuliţele pentru copii
Foto: Sursa foto: Internet

Cât COSTĂ căciuliţele pentru copii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultimele săptămâni, vremea s-a răcit considerabil, având în vedere şi codurile portocalii de ninsoare sau ger. Cu siguranţă, copiii sunt mult mai sensibili şi expuşi la o răceală acum. Pentru a vă oferi o mână de ajutor am umblat prin câteva supermarketuri şi am adunat preţuri pentru căciuliţe, mânuşi sau fulare.

De exemplu, în Careffour găsiţi căciuliţe simple, universale, pentru categoria de vârstă 4-7 ani, la preţul de 15 lei. Tot de aici puteţi achiziţiona căciuliţe flauşate unisex, de toate culorile la 8 lei. Un fes pentru băieţei, cu imprimeu special, ca Star Wars sau Spider Man este puţin mai costisitor, ajungând la preţul de 25 de lei. Nici fetiţele nu sunt mai prejos când vine vorba de modă. O căciuliţă pentru fetiţe care are urechi de ursuleţ costă 35 de lei, în timp ce una imprimată cu prinţesele din desenul animat Frozen, ajunge la 40 lei.

Tot în Carrefour găsiţi fulare simple universale la preţul de 15 de lei. Dacă doriţi să le cumpăraţi micuţilor ceva special puteţi cumpăra fularul imprimat cu Frozen la 30 de lei pentru fetiţe, iar pentru băieţei puteţi achiziţiona fularul cu maşinuţe Disney tot la acelaşi preţ.

Şi mănuşile au un preţ acceptabil. Costul acestora diferă în funcţie de calitate şi de model. De exemplu, puteţi achiziţiona mănuşi simple la preţul de 6 lei, dar dacă vreţi ceva mai bun din punct de vedere calitativ, le puteţi cumpăra din material impermeabil la 25 de lei.

Şi în Auchan găsiţi fesuri simple la 15 lei, dar şi speciale pentru fetiţe cu imprimeu din desenul animat Frozen la 25 de lei. Găsiţi căciuliţe şi pentru băieţei cu imprimeuri din filmul Star Wars. Tot aici puteţi cumpăra un set format din căciuliţă şi fular la doar 12 lei, atât pentru fete, cât şi pentru băieţei. Puteţi să dotaţi garderoba copilului şi cu un fular separat, de orice culoare, la preţul de numai 10 lei.

Citit 1830 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2017 23:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.