Allegria merge la şcoală

Allegria merge la şcoală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cam patruzeci de perechi de ochi, patruzeci de inimi şi tot atâtea voci suspendate de o singură pereche de mâini, un zâmbet şi o inimă mare. Dar câtă armonie muzicală şi câtă veselie se poate naşte dintr-o aşa simplă poveste! Povestea coralei Allegria, care ţine de şapte ani, întreţinută de magia profesoarei Silvia Niţă.

Joi seară, la Teatrul Dramatic a avut loc spectacolul aniversar. Sala a fost plină până la refuz de părinţii care şi-au putut vedea vedetele familiei pe scenă, în lumina reflectoarelor.

Invitaţi au fost elevii Şcolii de Dans Sportiv Fantezia şi Alexandra Penciu – câştigătoarea trofeului la „Ceata lui Piţigoi” şi finalistă de mai multe ori la Concursul „Mamaia Copiilor”, care a recunoscut că a învăţat multe de la „şcoala” Allegria.

Copiii de la Allegria ne-au încălzit sufletele cu o suită de cântece de primăvară, ne-au făcut inimile să tresalte de ritmurile cântecelor inspirate din folclor invitat la o plimbare imaginară prin însorita Italie – ţara muzicii. 

S-a cântat cu foc, până când orga profesorului Mircea Holiartoc, corepetitorul şi prietenul grupului, a căzut de pe suport, chiar în mijlocul unei melodii.

Acesta a ştiut să fie însă un exemplu de dăruire şi prezenţă de spirit pe scenă, a continuat să cânte chiar şi într-o poziţie incomodă.

Muzica nu trebuie să se oprească. La şapte ani îi dorim Allegriei să fie o poveste fără sfârşit.

Citit 438 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.