”Buzunarul cu pâine”, în Sala Mare a Dramaticului

”Buzunarul cu pâine”, în Sala Mare a Dramaticului
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Duminică, 25 octombrie, de la ora 19,00, în Sala Mare a Teatrului Dramatic "Fani Tardini" se va juca spectacolul "Buzunarul cu pâine", de Matei Vișniec, în regia lui Vlad Ajder. Vor urca pe scenă Răzvan Clopoțel și Ștefan Forir. Comedia "Buzunarul cu pâine" a obţinut Premiul Godot la Festivalul "Hyperion iese la Godot", desfășurat în 2015 la Bucureşti.

Biletele pot fi cumpărate de pe platforma online bilete.fanitardini.ro și de la casa de bilete a teatrului.

Teatrul Dramatic "Fani Tardini" a luat măsuri de securitate sanitară pentru a putea oferi reprezentații în interior fără a periclita sănătatea publicului și artiștilor.

Organizatorii fac precizarea că spectacolul "MaMe", programat iniţial duminica aceasta, va putea fi văzut într-una din duminicile următoare.

Biletele cumpărate la spectacolul "MaMe" sunt valabile pentru "Buzunarul cu pâine". Cumpărătorii de bilete au opțiunea de a-și păstra biletele pentru următoarea reprezentație a spectacolului "MaMe", situație în care nu trebuie să facă nimic în plus. De asemenea, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor trimițând un e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2034 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Octombrie 2020 02:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.