„Cei trei purceluși”, la Teatrul „Gulliver”

„Cei trei purceluși”, la Teatrul „Gulliver”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică. Cu drag și dor nespus, Teatrul "Gulliver" își anunță spectatorii că își reîncepe activitatea la sala mare, cu povestea plină de voioșie "Cei trei purceluși", programată duminică, 31 ianuarie, de la ora 10,30.

Astfel, iubitorii de magie și povești sunt așteptați la întâlnirea cu cei mai drăgălași trei frățiori și povestea lor jucăușă, plină de peripeții amuzante. Într-o montare în care jocul marionetelor alternează cu cel al actorilor, după un scenariu inspirat din povestea lui Serghei Mihailov, adaptat scenic de regizorul Daniel Stanciu, protagoniștii trec printr-o multitudine de aventuri, ajungând în cele din urmă să învingă răul. Decorurile imaginate de scenografa Daniela Drăgulescu și ilustrația muzicală semnată de Jou-Jou Drăgan întregesc atmosfera de poveste.

După cum aflăm de la Laura Cristea, responsabil PR&comunicare, biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând linkurile http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM - Cumpără bilete online. De asemenea, acestea se pot procura şi de la sediul teatrului, înainte de începerea reprezentației, în limita locurilor disponibile. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Totodată, conducerea Teatrului "Gulliver" anunță spectatorii că, având în vedere normele în vigoare, spectacolul se va desfășura cu o capacitate de până la maximum 30 la sută din totalul de locuri disponibile și că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost luate toate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a reprezentației.

Citit 2132 ori Ultima modificare Joi, 28 Ianuarie 2021 15:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.