Best of Maria Magdalena Dănăilă

Best of Maria Magdalena Dănăilă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vă e dor de o ploaie dezlănţuită sau de o ploaie caldă de vară? Nu v-aţi mai ocupat de mult timp de sufletul vostru? E vacanţă şi încă sunteţi în Galaţi şi nu se arată nicio minune la orizont?

Am veşti bune pentru voi: astăzi, Maria Magdalena Dănăilă concertează în Club Zodiar (fostul Cinema Popular), începând cu ora 21.00.  A dispărut pentru o vreme de pe scena gălăţeană, dar în seara aceasta va turna cu voce de înger balsam peste sufletele voastre.

Melodii care au consacrat-o „Iubesc ploile”, „Ciutura”, „Surpriza”, „Ce mai faci?” (Premiul al III-lea pentru interpretare la Festivalul Mamaia în 2003); „Iubesc iar” (Premiul de excelenţă artistică „Ion Voicu”, Festivalul Mamaia 2004), „Learn to Say Goodbye” (calificată în finala Eurovision 2005), „Nu mă uita” (calificată tot la Eurovision în 2006), „Demon Blue” (prima rezervă la Eurovision în 2007) sunt numai câteva din hit-urile cu care vă va vindeca de arşiţa verii şi de crizele de toate felurile.

„Aşa cum mergeţi la doctor pentru diferite afecţiuni, e bine să aveţi grijă şi de sufletul vostru, ca să nu ajungeţi cu el la urgenţe. Concertul meu nu va avea chiar efectul unei aspirine, dar va fi eficient”, promite Maria Magdalena Dănăilă. 

Cei care se vor afla deseară în Zodiar vor avea ocazia să participe şi la filmarea  videoclipului pentru piesa „Demon Blue”.   O echipă de studenţi ai clasei de videoclip de la Universitatea de Actorie Teatru şi Film din Bucureşti, în frunte cu profesoara lor - regizoarea Andreea Şaguna care şi-a luat de curând doctoratul în acest domeniu, se va afla în club pentru a filma câteva secvenţe.

Maria Magdalena va avea o ţinută inedită, realizată şi sponsorizată de casa de moda „Davi’s Design”, cu care nu este la prima colaborare. Tot David Sava este cel care i-a realizat costumaţia şi la Festivalul Mamaia din 2003.

Ne vedem în club!

Citit 736 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.