„Gulliver” este acum Teatrul pentru Copii și Tineret

„Gulliver” este acum Teatrul pentru Copii și Tineret
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pentru cei care nu au aflat încă, ”Gulliver” este acum Teatrul pentru Copii și Tineret și oferă un repertoriu nou, modern și atractiv, îmbogățit cu spectacole special create pentru adolescenți, dar și pentru întreaga familie.

Astfel, Teatrul ”Gulliver” continuă să aducă publicul mai aproape de teatru și să realizeze producții culturale la standarde artistice exemplare și de o calitate remarcabilă.

Repoziționarea Teatrului ”Gulliver” ca teatru pentru copii și tineret survine ca un răspuns firesc la necesitatea de a crea și a deține în repertoiu spectacole destinate adolescenților, segment de vârstă care are nevoie de producții dedicate, adecvate prin conținut și abordare, care să răspundă exact nevoilor lor de formare, evoluție și dezvoltare. Astfel, se creează posibilitatea de a adresa întocmai acele problematici specifice acestui palier de vârstă. 

Noile spectacole de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver”: ”Harap Alb play again” (în regia lui Ștefan Lupu), ”Necuvinte” (în regia lui Adrian Nour) sau ”Capra cu trei iezi” (creație colectivă), tratează teme de interes pentru tineri, prin abordări potrivite vârstei, nevoilor și cerințelor lor. Iar mijloacele artistice moderne și atrăgătoare de punere în scenă ce caracterizează noile producții de la Teatrul pentru Copii și Tineret ”Gulliver” reușesc, cu succes, să apropie publicul tânăr de teatru și să ofere un act cultural de calitate.

În consecință, Teatrul ”Gulliver” continuă să fie prezent, relevant, activ și implicat în tot ceea ce înseamnă devenirea copilului, transformarea lui și întreg procesul de metamorfoză spre faza de adult și să ofere cadrul educativ-cultural în care se creează repere sănătoase, valori corecte și un minimum de conștiință socială, necesare dezvoltării individului.

Repertoriul curent al Teatrului pentru Copii și Tineret ”Gulliver”, cu recomandările de vârstă aferente fiecărui spectacol, este disponibil pe site-ul instituției: http://www.teatrul-gulliver.ro/spectacole/. Reprezentațiile Teatrului pentru Copii și Tineret ”Gulliver” au loc la Sala Mare a Teatrului Dramatic, din strada Domnească nr. 59, iar biletele pentru spectacole se achiziționează online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea ”Program”, sau de la Agenția de bilete de la sediul teatrului, în ziua spectacolului, în limita locurilor disponibile.

Mai multe detalii cu privire la spectacolele și activitățile Teatrului ”Gulliver” sunt disponibile pe site-ul: www.teatrul-gulliver.ro și pe pagina de facebook ”TeatrulGulliver”. 

Citit 1372 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2023 09:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.