Drama „Mammalia”, selectată la Festivalul de Film de la Berlin

Drama „Mammalia”, selectată la Festivalul de Film de la Berlin
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Drama suprarealistă "Mammalia", regizată de Sebastian Mihăilescu, a fost selectată în secțiunea „Forum” a celei de-a 73-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, ce va avea loc între 16 și 26 februarie 2023, se arată într-un comunicat citat de Cinemagia.

"Forum" este o secțiune competițională a Berlinalei și include filme ce reprezintă o reflecție asupra mediului cinematografic și asupra discursului socio-artistic, filme cu un simț distinctiv al esteticului.

"Mammalia" (coproducţie România, Germania, Polonia) este o călătorie suprarealistă prin criza masculinității și îmbină drama cu misterul și comedia.

"Camil, un bărbat în vârstă de 39 de ani, se lansează într-o călătorie onirică în care banalul și fantasticul se întrepătrund. Odată cu pierderea controlului asupra muncii lui, asupra statutului social și asupra relației lui amoroase, pornește într-o căutare care îl face să-și chestioneze identitatea și masculinitatea. Pe urmele partenerei lui, ajunge într-o comunitate bizară, cu ritualuri tulburătoare, în care, în cele din urmă, se confruntă cu o răsturnare tragicomică de roluri", precizează sinopsisul oficial.

Sebastian Mihăilescu este scenarist, regizor și producător. După ce a obținut diploma de licență în informatică, a urmat cursuri de licență și de master de regie de film în cadrul Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" din București.

Citit 1046 ori Ultima modificare Sâmbătă, 31 Decembrie 2022 09:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.