„Pe veci... dar nu cu tine!”, un spectacol de Paul Buța

„Pe veci... dar nu cu tine!”, un spectacol de Paul Buța
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Teatrul Național de Operă și Operetă "Nae Leonard" Galați vă propune pentru acest început de an comedia muzicală "Pe veci... dar nu cu tine!", o adaptare după comedia "Scaiul", de Georges Feydeau. Spectacolul este programat duminică, 8 ianuarie, de la ora 18,30.

Comedia este montată în regia lui Paul Buța. Din distribuție fac parte actorii: Cristina Bleandură, Alexandru Tatu, Paul Buța, Costel Donose, Mariana Pisică, Adina Lazăr, Florentina Andronic, Andrei Ardeleanu, Anton Mihail, acompaniaţi la pian de compozitorul și dirijorul Nicolae Mantu, într-un decor semnat de Ionuț Mitrofan.

"Prezentat pentru prima dată în anul 1894, sub titlul «Un fil à la patte», spectacolul, plin de grație franțuzească, ne prezintă Parisul din perioada Belle Epoque, fiind susținut de replici și situații care risipesc umorul în cascade, într-un ritm amețitor. Prețul unui bilet este de 21,6 lei și îl puteți achiziționa de la casa de bilete din incinta teatrului sau online, accesând linkul https://www.blt.ro/pe-veci-dar-nu-cu-tine.html", se arată într-un comunicat de presă.

Citit 1017 ori Ultima modificare Sâmbătă, 07 Ianuarie 2023 03:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.