Piese pentru toate gusturile, la „Dramatic”

Piese pentru toate gusturile, la „Dramatic”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Vineri, 13 ianuarie, la ora 19,00, Teatrul Dramatic "Fani Tardini" prezintă spectacolul de licență al Promoției 2023 a Facultății de Arte - "Visul unei nopți de vară", de William Shakespeare, cu regia și scenografia semnate de conf. univ. dr. Radu Horghidan şi asist. univ. drd. Paul Nedelcuță. Vor urca pe scenă Florentina Anastasiu (Hermia), Mihaela Grosu (Helena), Roxana Bâclea (Puck), Maria Topor (Titania), Alex Bențea (Lysander), Andrei Ciobanu (Demetrius), George Vintilă (Oberon), Luiza Apostolache (meșter), Laura Vîlcu (meșter), Elena Emandi (meșter), Bianca Totolici (meșter), Mihaela Godorozea (meșter).

Sâmbătă, 14 ianuarie, la ora 19,00, se va juca "Vrabia", un spectacol cu textul și regia Letei Popescu. Scenografia îi aparţine lui Bogdan Spătaru, iar atmosfera sonoră este semnată de Oana Hodade. "«Vrabia» este un spectacol care împrumută elemente din viața personală a regizoarei și urmărește evoluția de la copilărie până la maturitate a unei fete care crește într-un oraș industrial din România postcomunistă. Pornind de la copilăria și adolescența ei în cartierul Țiglina IV din Galațiul anilor ’90-2000, Leta Popescu vorbește, de fapt, despre copilăria și adolescența unei generații, iar spectacolul reflectă provocările devenirii personale în tabloul mai larg al dificultăților tranziției.

Duminică, 15 ianuarie, de la ora 19,00, este programat spectacolul "O repetiție moldovenească", în regia lui Cristian Ban şi scenografia Andreei Săndulescu. Producţia a primit Premiul pentru cel mai bun spectacol şi Premiul pentru cea mai bună regie la Festivalul Internaţional de Comedie Galaţi - 2022. De asemenea, a fost nominalizat pentru scenografie la The Golden Trezzini Awards (St. Petersburg).

Citit 5857 ori Ultima modificare Vineri, 13 Ianuarie 2023 09:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.