Vineri, vernisaj al studenţilor de la Facultatea de Arte

Vineri, vernisaj al studenţilor de la Facultatea de Arte
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După ce abia au deschis expoziția "Atelier", pe care o puteţi vedea la Galeriile de Artă "N. Mantu", studenţii gălăţeni de la Facultatea de Arte din cadrul Universității „Dunărea de Jos" din Galați vă invită vineri, 17 februarie 2023, la un alt vernisaj. Sunteţi aşteptaţi astfel, de la ora 17,30, la Galeria "Serfioti" a Librăriei "Alexandria" (str. Domnească nr. 52), unde va avea loc vernisajul expoziției de artă vizuală „Mărturii".

Proiectul artistic reunește lucrările masteranzilor anului I ai secției de Pictură: Eleonora Dumitrof, Erika Guadagnin, Valentin Hriscu, Camelia lon, Gabriel Moldoveanu, Cornelia Oancea, Xenia Paraschiv Botea, Ștefan Popescu, Horia Suceveanu, Andreea Gabriela Tudor, Maricel Blaga.

Potrivit informaţiilor furnizate de tinerii artişti, demersul expozițional constituie o abordare multimedială puternic ancorată în contemporaneitate, ce reprezintă în sine o mărturie vizuală: este o declarație amprentată de identitatea creatoare a fiecărui artist, cercetată și proiectată în mediul intim al atelierului, decantată în tihnă, observată și, în fine, prezentată cu solemnitate privirii dumneavoastră, pentru a fi receptată într-un spațiu expozițional deschis dialogului.

Citit 823 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Februarie 2023 20:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.