Deschiderea stagiunii în casă nouă

Deschiderea stagiunii în casă nouă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În ultima săptămână din octombrie, poftiţi la festival! *

Teatrul de Păpuşi îşi va deschide duminică, 12 septembrie, începând cu ora 10.30, stagiunea în casă nouă. Din această toamnă, spectacolele de marionete şi animaţie se vor juca pe scena Teatrului Dramatic.

„Este foarte bine pentru copii, pentru că meritau şi ei să vină la teatru într-o sală mare, în care vor beneficia de condiţii civilizate. Este bine şi pentru părinţi, care vor putea urmări spectacolele  comod din scaune, cu condiţia să nu se aşeze pe mijlocul sălii, pentru că astfel nu vor mai vedea nimic cei mici. Se menţin aceleaşi preţuri la bilete, aşa că-i aşteptăm duminică pe toţi cei cărora le-a fost dor de noi să vină la «Motanul Încălţat»”, ne-a spus directorul de la „Gulliver”, Stelian Stancu.

Acesta ne-a mai spus că pregăteşte, aşa cum s-au obişnuit cei mici, şi alte surprize în această stagiune. Una dintre ele ar fi că, în ciuda crizei financiare, festivalul se va organiza şi anul acesta.

„Copiii nu înţeleg ce este criza. Şi nici nu trebuie. Eu au dreptul să se bucure de spectacole bune, iar festivalul se va organiza  cu certitudine în ultima săptămână din octombrie. Nu va fi la fel de bogat în spectacole, cum a fost în alţi ani, dar nu vor lipsi trupele îndrăgite de la «Ţăndărică», teatrele din Ploieşti, Alba Iulia, Iaşi şi cele două teatre din Chişinău. Vom avea şi o reprezentaţie a unui teatru din Bulgaria. Vor fi cam 10 spectacole, în loc de 15, aşa cum s-au obişnuit”, nai spune Stelian Stancu.

Tot de la el am aflat că în pregătire se află un nou spectacol care va vedea luminile rampei cât de curând. E vorba de „Punguţa cu doi bani” care va beneficia de o scenografie semnată Simona Drăgulescu, în regia Luminiţei Iordănescu.

Până atunci, nu uitaţi, de duminică reîncepe magia păpuşilor şi poveştilor la scenă mult mai mare, la Teatrul Dramatic. Ne revedem cu „Motanul încălţat”, la 10,30.

Citit 656 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.