"Ana Lugojana" de Filaret Barbu, la Galați

"Ana Lugojana" de Filaret Barbu, la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Joi, 21 septembrie, de la ora 18,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați va avea loc spectacolul "Ana Lugojana", de Filaret Barbu. Evenimentul, la care "Viaţa liberă" este partener media, face parte din Turneul Național "Ana Lugojana", organizat de Asociaţia "Divas" pentru a sărbători 120 de ani de la nașterea compozitorului. 

În cadrul spectacolului cu opereta "Ana Lugojana" vor urca pe scenă nu mai puţin de 80 de artiști, printre care: Ana Lugojana - Miruna Iancu, Sandu Boldurean - Gjergji Mani (Albania), Nica Iancu Iancovici - Paul Celmare, Fany - Valeria Beliman (R. Moldova), Tony - Constantin Pastramă, Maritzi - Lăcrămioara Crihană, Nazarie - George Băicoianu, Moș Toma - Constantin Lupu, Adolf Pfitzner - Ionuț Strat, Havassy - Elvis Butunoi, dirijorul Eugen Dan Drăgoi, violonistul Fabian Titea, Ansamblul folcloric "Dor de tei", coregrafii Virgil și Diana Tăbuș, Corul și orchestra "Divas" București, iar invitat special este Cristina Bleandură. Regia spectacolului este semnată de Magda Catone, iar dirijorul corului va fi Adrian Ionescu.

Înaintea spectacolului propriu-zis va avea loc o prezentare de costume și obiecte tradiționale românești, oferite de Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale din Brăila. 

Biletele de intrare sunt de mai multe tipuri, după cum urmează: bilet în zona VIP, ce include accesul la spectacol, degustare, sesiune foto și autografe, care costă 158,93 lei; bilet cu acces general - 105,95 lei; bilet redus pentru elevi, studenți, pensionari și persoane cu dizabilități - 52,98 lei. Biletele se pot achiziţiona de la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați şi de pe site-urile iaBilet.ro şi Bilete.ro.

Citit 1219 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2023 23:28