Ziua internaţională a cărţii pentru copii

Ziua internaţională a cărţii pentru copii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Pentru a marca Ziua internaţională a cărţii pentru copii şi tineret, miercuri, 3 aprilie, la ora 13.15, la Filiala nr. 2 "Paul Păltănea" a Bibliotecii "V.A. Urechia", va avea loc atelierul de lectură intitulat "Dimineaţa cuvintelor". La atelier vor participa elevii clasei a II-a A de la Şcoala Gimnazială "Grigore Moisil" din Galaţi, care se vor întâlni cu poeta şi scriitoarea pentru copii Vera Crăciun. 

Festivalul "Dimineaţa cuvintelor" este organizat de filiala pentru copii şi tineret a Uniunii Scriitorilor şi grupează întâlniri organizate în Bucureşti, Galaţi, Iaşi şi Ilfov.

Citit 587 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2024 18:29

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro