În aşteptarea concursului de manager - Teatrul Muzical, fără director interimar

În aşteptarea concursului de manager - Teatrul Muzical, fără director interimar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Viceprimarul PSD Nicuşor Ciumacenco a confirmat ieri că demisia lui Florin Melinte din funcţia de director al Teatrului Muzical „Nae Leonard” este într-adevăr înregistrată şi că a am văzut-o personal. În ceea ce priveşte conducerea instituţiei de cultură, viceprimarul a explicat că Laura Sava, în calitate de director artistic, deci a doua persoană în ordinea ierarhică semnează actele urgente.

„Din câte am înţeles de la dl primar Dumitru Nicolae, dânsul vrea să organizeze direct concursul pentru ocuparea funcţiei de director, data urmând să fie fixată de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Eu sper să fie totul transparent şi cine e cel mai bun să câştige. Sper ca în cel mai scurt timp să aibă loc concursul”, a spus vicele.

Ciumacenco nu ne-a putut spune dacă Florin Melinte este cumva în continuare angajat al Teatrului, în calitate de instrumentist şi de aceea este prezent în instituţie. În schimb, viceprimarul ar vrea să ştie cine şi mai ales cum i-au fost eliberate documentele privind concediul medical lui Florin Melinte: „Mi se pare normal şi firesc, când îţi dai demisia, să părăseşti instituţia. Sper că în România mai sunt instituţii care îşi fac datoria şi cred că cineva ar trebui să verifice în ce bază s-au dat acele certificate medicale. Eu ştiu că la momentul respectiv s-au înregistrat trei certificate medicale într-o singură zi până pe data de 6 decembrie, noi fiind atunci undeva la mijlocul lui noiembrie. Există o Direcţie de Sănătate Publică, un Colegiu al Medicilor care ar trebui să vadă cum au fost eliberate acele certificate medicale în condiţiile în care tot oraşul ştie că dl director Melinte era în fiecare zi la teatru”, a declarat Nicuşor Ciumacenco.

Citit 6381 ori Ultima modificare Joi, 15 Decembrie 2011 23:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.